• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Een bloemetje voor Koningin Maxima?

Eerder lieten we je al weten via onze blog dat wij met een stand zullen staan op de NOT. Achter de schermen zijn we al flink aan de slag gegaan de afgelopen weken: onder andere de betonnen bloemen die wij meenemen zijn gemaakt en alvast geschilderd in verschillende kleuren, zodat ze straks prachtig gemozaiekt kunnen worden. Live.

Koningin Maxima zal de beurs openen en we weten natuurlijk allemaal dat onze Koningin wel van een bloemetje houdt! Zoals we je eerder vertelden maken bezoekers kans op zo’n vers gemozaiekt exemplaar van onze bloem. Laten we hier nog een schepje bovenop doen. Als Koningin Maxima bij ons langskomt, schenken wij een prachtige bloem aan het Maxima Kinderziekenhuis!

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.