• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Een bijzondere gedenksteen

Een gedenksteen, gedenkbank of gedenkobject van beton biedt vele voordelen. Het grootste voordeel is toch wel dat beton een erg duurzaam materiaal is. Een materiaal dat jarenlang meegaat. Met een gedenkobject van beton creëer je dus een gedenkplek voor het leven.

Een unieke gedenkplek

Gedenkstenen zijn er in allerlei soorten en maten. Maar hoe bijzonder is het om een unieke gedenkplek voor die bijzondere persoon te creëren? Een unieke gedenkplek waar een ieder in alle rust en vrede deze geliefde persoon kan herdenken.

Al onze op maat gemaakte producten zoals gedenkstenen, gedenkbanken of andere gedenkobjecten kunnen geheel naar eigen ontwerp en wens beschilderd of gemozaiëkt worden.

Zelf mozaïeken of uitbesteden

Vind je het bijzonder om de gedenksteen of gedenkbank met mozaïek te bekleden? Dat behoort ook zeker tot onze mogelijkheden. Samen maken we een ontwerp wat bij de persoon past. En hoe bijzonder is het om zelf, onder begeleiding van een specialist, het gedenkobject te mozaïeken? Laat je dit liever door ons doen? Dat is ook geen enkel probleem.

Prachtige, bijzondere verzoeken

Bij luc4me vinden we het erg bijzonder dat we dit soort prachtige verzoeken krijgen. We werken hier dan ook met liefde aan mee. Wij vinden het een eer om bij dit soort verdrietige, intense gebeurtenissen iets moois te mogen en kunnen betekenen voor mensen. Om samen een lichtpuntje te creëren, een lichtpuntje waar je de overledene kunt gedenken.

Ben je geïnteresseerd in een unieke gedenkplek en wil je graag weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Wanneer er een naaste overlijdt, is dit een verdrietige gebeurtenis. Een gebeurtenis die er jammer genoeg bij hoort in het leven. Het is belangrijk om de overleden persoon op een positieve, unieke manier te gedenken. Te herinneren. In welke vorm dan ook. Bij luc4me denken we hierover graag met je mee.

Een gedenksteen, gedenkbank of gedenkobject van beton biedt vele voordelen. Het grootste voordeel is toch wel dat beton een erg duurzaam materiaal is. Een materiaal dat jarenlang meegaat. Met een gedenkobject van beton creëer je dus een gedenkplek voor het leven. 

WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.