• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

De veelzijdige betonnen sofa van luc4me

De veelzijdige betonnen sofa van luc4me

Betonnen elementen geven de openbare ruimte, een buitenruimte bij een bedrijf of een schoolplein body. Door te werken met speelse vormen en een creatieve afwerking, wordt een betonnen sofa of een ander betonnen element een natuurlijke ontmoetingsplek voor buurtbewoners, kinderen en hun ouders of collega's. ​Inmiddels staan er op zeer uiteenlopende plaatsen betonnen sofa's, banken en fauteuils van luc4me. Maar hoe is het eigenlijk allemaal begonnen? 

​​Hoe onze betonnen sofa tot stand kwam 

Een eerste brainstormsessie aan de keukentafel voor een betonnen zitmeubel leidde uiteindelijk tot het ontwerp van de lucbank1: een betonnen sofa met ronde, speelse vormen. Wij kozen voor een sofa vanwege het open karakter. De vorm nodigt bij uitstek uit om plaats te nemen in een prettige houding, uiteraard ook voor kinderen of mensen die minder goed ter been zijn. Bovendien zijn de ronde vormen van de lucbank1 een flexibele basis voor allerlei creatieve uitingen. Na de lucbank1 volgden nog veel andere modellen banken en fauteuils. Tegenwoordig bestaat een deel van onze productie ook uit maatwerk. Maar zelfs wanneer mensen kiezen voor één van onze vaste modellen, is het resultaat nooit standaard. Door de grote variatie in afwerking heeft iedere betonnen sofa, bank of stoel weer een geheel eigen karakter. Zelf zijn wij ook iedere keer weer prettig verrast wanneer één van onze betonnen banken gereed is en op zijn plek komt te staan. ​

Betonnen sofa's voorzien van mozaïek en graffiti 

De betonnen sofa lucbank1 kan voorzien worden van een mozaïek, of door een kunstenaar worden afgewerkt met graffiti of in een stijl naar keuze. Nog leuker is het uiteraard om zelf aan de slag te gaan met behulp van een mozaïekpakket en eventueel een aanvullende workshop. Op die manier creëer je samen een unieke betonnen sofa, bank of fauteuil. Daarnaast kun je ervoor kiezen om het logo van een organisatie verdiept in de leuning van de sofa te laten aanbrengen. 

​Meer dan banken en sofa's 

Naast betonnen zitmeubelen is er nog veel meer mogelijk. In ons assortiment vind je tegenwoordig ook betonnen bollen, harten en bloemen: speelse, duurzame elementen die absoluut tegen een stootje kunnen. 

​Ook zo'n mooie betonnen sofa of een ander element? 

Heb je een creatief idee voor het bekleden van een betonnen sofa met mozaïek, wil je een betonnen bank met een verdiept logo of wil je juist een unieke creatie, al dan niet in samenwerking met een kunstenaar? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met ons. Wij gaan graag in gesprek met je over de mogelijkheden en brengen jouw wens in beton tot leven. 

WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.