• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

De start van 2021 betekent zon en beton

 

Wat fijn dat in het nieuwe jaar de zon alweer wat dagen heeft geschenen! Dat betekent dat de verschillende banken & stoelen van luc4me die her en der in het land staan, alweer goed gebruikt zijn.

Het nieuwe jaar betekende voor ons een verhuizing naar het nieuwe kantoor. We zijn inmiddels gesetteld en genieten van onze nieuwe plek. Afgelopen week is de belettering voor de ramen geleverd, zodat we nog wat makkelijk te vinden zijn. Je bent altijd welkom op afspraak en met gepaste afstand voor een kop koffie op de Amstelkade 7 in Woerdense Verlaat.

Mooie projecten

De afgelopen tijd hebben we desondanks corona toch weer mooie projecten opgeleverd.
Zo werd de Sofa van Woerden geplaatst in het Westdampark in Woerden. Een bijzonder project, omdat hier meer dan 200 vrijwilligers aan hebben meegewerkt. Echt een project van en door Woerdenaren.

Amsterdam Football Club(AFC) kon hun 125-jarig jubileum helaas niet met uitgebreide festiviteiten vieren. Voor hun totaal vernieuwde sportpark werd wel een jubileumbank gemozaïekt. Een cadeautje van de leden aan de jubilerende club.

En in het Ijzendoornpark in Gouda staat sinds kort een echte parkietenbank. Al sinds jaar en dag staat in het IJzendoornpark een volière. De gemeente Gouda, de wijkbewoners en een lokale kunstmakelaar sloegen de handen ineen voor de realisatie van deze bank. Ruud heeft de tekening van de parkieten gemaakt en vervolgens zijn ze zelf aan de slag gegaan. Meer dan 400 uur werk heeft het gekost, maar het resultaat mag er zeker zijn!

Helaas kunnen deze banken door de coronamaatregelen nog niet officieel geopend en onthuld worden. Hopelijk is er later dit jaar een feestelijk moment mogelijk in zowel Woerden, Amsterdam als Gouda!

Nieuwe modellen

Het zonnetje en de eerste warme dagen geven ons weer hernieuwde inspiratie.
Zo onthulden we de afgelopen tijd alweer drie nieuwe modellen: the Duck, de multifunctionele eenzitter,
de koninklijke bank Paton en het handige, rechte all-purpose model met de naam Liadain. Met trots mogen we heel binnenkort weer een nieuw model bekend maken: Kenza. Deze Schotse naam betekent eerlijk. Veel meer ga ik nog niet verklappen…

Houd onze website in de gaten om te zien hoe de Kenza eruit ziet!

Onze banken en zitjes zijn geschikt in allerlei situaties. Zoals McKay past bijvoorbeeld mooi in een vakantiepark. Als plek voor ouders om even te rusten, terwijl de kids zich vermaken in de speeltuin. De houten zitelementen van deze kleine bank, maakt dat deze bank goed past op een natuurlijke plek. De combinatie van beton en larikshout is niet alleen stoer om te zien, maar straalt ook duurzaamheid uit.

Heb jij een leuk idee over buitenmeubilair van beton? Laat het me weten! Wij staan altijd open voor interessante projecten. Daag ons gerust uit!

Geniet van het zonnetje en hopelijk inspireert het jullie net zoals het mij doet!

Groetjes Marcia Bodt

 

 

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.