• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

De start van 2021 betekent zon en beton

 

Wat fijn dat in het nieuwe jaar de zon alweer wat dagen heeft geschenen! Dat betekent dat de verschillende banken & stoelen van luc4me die her en der in het land staan, alweer goed gebruikt zijn.

Het nieuwe jaar betekende voor ons een verhuizing naar het nieuwe kantoor. We zijn inmiddels gesetteld en genieten van onze nieuwe plek. Afgelopen week is de belettering voor de ramen geleverd, zodat we nog wat makkelijk te vinden zijn. Je bent altijd welkom op afspraak en met gepaste afstand voor een kop koffie op de Amstelkade 7 in Woerdense Verlaat.

Mooie projecten

De afgelopen tijd hebben we desondanks corona toch weer mooie projecten opgeleverd.
Zo werd de Sofa van Woerden geplaatst in het Westdampark in Woerden. Een bijzonder project, omdat hier meer dan 200 vrijwilligers aan hebben meegewerkt. Echt een project van en door Woerdenaren.

Amsterdam Football Club(AFC) kon hun 125-jarig jubileum helaas niet met uitgebreide festiviteiten vieren. Voor hun totaal vernieuwde sportpark werd wel een jubileumbank gemozaïekt. Een cadeautje van de leden aan de jubilerende club.

En in het Ijzendoornpark in Gouda staat sinds kort een echte parkietenbank. Al sinds jaar en dag staat in het IJzendoornpark een volière. De gemeente Gouda, de wijkbewoners en een lokale kunstmakelaar sloegen de handen ineen voor de realisatie van deze bank. Ruud heeft de tekening van de parkieten gemaakt en vervolgens zijn ze zelf aan de slag gegaan. Meer dan 400 uur werk heeft het gekost, maar het resultaat mag er zeker zijn!

Helaas kunnen deze banken door de coronamaatregelen nog niet officieel geopend en onthuld worden. Hopelijk is er later dit jaar een feestelijk moment mogelijk in zowel Woerden, Amsterdam als Gouda!

Nieuwe modellen

Het zonnetje en de eerste warme dagen geven ons weer hernieuwde inspiratie.
Zo onthulden we de afgelopen tijd alweer drie nieuwe modellen: the Duck, de multifunctionele eenzitter,
de koninklijke bank Paton en het handige, rechte all-purpose model met de naam Liadain. Met trots mogen we heel binnenkort weer een nieuw model bekend maken: Kenza. Deze Schotse naam betekent eerlijk. Veel meer ga ik nog niet verklappen…

Houd onze website in de gaten om te zien hoe de Kenza eruit ziet!

Onze banken en zitjes zijn geschikt in allerlei situaties. Zoals McKay past bijvoorbeeld mooi in een vakantiepark. Als plek voor ouders om even te rusten, terwijl de kids zich vermaken in de speeltuin. De houten zitelementen van deze kleine bank, maakt dat deze bank goed past op een natuurlijke plek. De combinatie van beton en larikshout is niet alleen stoer om te zien, maar straalt ook duurzaamheid uit.

Heb jij een leuk idee over buitenmeubilair van beton? Laat het me weten! Wij staan altijd open voor interessante projecten. Daag ons gerust uit!

Geniet van het zonnetje en hopelijk inspireert het jullie net zoals het mij doet!

Groetjes Marcia Bodt

 

 

Lees verder

Op een mozaïekbank zit je samen!

Op een mozaïekbank zit je samen!

De zomer is begonnen. We leven met zijn allen weer volop buiten en trekken er ook weer lekker op uit. Ook als ik vrij ben, houd ik mijn ogen natuurlijk open als ik een mooie plek bezoek. Of dat nu voor vakantie is of gewoon een dagje weg. Onwillekeurig vallen mij altijd de bankjes op, in alle soorten, maten en materialen. Of het nu gaat om hout, metaal of beton met mozaïek, klassiek, modern of uniek in zijn soort: alles neem ik in mij op als inspiratie.

Lees meer »10 juni 2022
Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Heb je ook zo genoten van het prachtige weer in de afgelopen weken? Wat deze lente extra bijzonder maakt, is dat we voor het eerst in twee jaar ook zonder restricties kunnen genieten van het seizoen. Je merkt aan veel dingen dat we de schade aan het inhalen zijn met zijn allen. Gezellig drukke winkelstraten, evenementen en festivals, maar ook meer informele en zakelijke afspraken op locatie. Mooi dat het weer kan.

Lees meer » 6 mei 2022
Altijd doorgaan: het inspirerende voorbeeld van de horeca-ondernemer

Altijd doorgaan: het inspirerende voorbeeld van de horeca-ondernemer

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat corona haar intrede deed in Nederland. Voor heel veel ondernemers is dit een moeilijke periode geweest. Aan het begin van de coronatijd was het ook bij luc4me even heel stil. Dat doet uiteraard wel wat met je. Niet alleen als ondernemer, maar ook als mens. Je vraagt je af of de dingen weer aan zullen trekken en hoe de toekomst eruit gaat zien. Gelukkig was dit van voorbijgaande aard en zijn er alweer heel wat mooie projecten op mijn pad gekomen.

Lees meer » 2 februari 2022
WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij