In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten van 18 juli tot met 19 augustus 2022 !
  • Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Burendag 2018: doe iets leuks met beton

De Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen met je buren en de buurt viert. Burendag 2018 vindt dit jaar plaats op 22 september. Een dag waarop je gezellig samenkomt en waarbij iets goeds voor elkaar en voor de buurt wordt gedaan. En hoe leuk is het om iets te doen met beton?

Zet je in voor je buurt

Het initiatief van de Burendag ligt bij Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten. Als je je samen inzet voor je buurt. Vanaf half juni kunnen nieuwe activiteiten worden aangemeld op http://www.oranjefonds.nl/aanvraag-indienen. Dien je aanvraag in en kijk of je in aanmerking komt voor een financiële bijdrage om je buurtproject te ondersteunen.

Douwe Egberts en Oranje Fonds

Douwe Egberts en het Oranje Fonds bevorderen het contact en de verbinding tussen buren. Ze willen buren met elkaar in contact brengen. Douwe Egberts door een goede kop koffie en het Oranje Fonds door het steunen van sociale initiatieven. De contacten die de basis zijn voor een leuke, geslaagde Burendag.

Doe iets leuks met beton

De betonnen zitmeubels van luc4me zijn dé manier om samen creatief bezig te zijn. Om samen iets te creëren waar je nog jarenlang plezier van hebt. Beton is een eerlijk, duurzaam, krachtig en sterk product. Een product dat uitnodigt om op plaats te nemen, gezellig met elkaar te buurten of om te genieten van de mooie buurt.  

Vrolijk je buurt op

Beton een saai product? Nee hoor, helemaal niet. De mogelijkheden met beton zijn juist eindeloos. Kies voor onze betonnen bloemen met een vrolijk mozaïekpatroon. En hoe bijzonder is het om zelf met mozaïek aan de slag te gaan? Wij bieden kant-en-klare mozaïekpakketten om je buurt op te vrolijken.

Een pakket bestaat uit mozaïeksteentjes, lijm, voegmiddel en een duidelijke gebruiksaanwijzing. Met deze mozaïekpakketten kun je je betonnen zitmeubel zelf voorzien van een eigen prachtig ontwerp of eventueel het ontwerp van een kunstenaar.

Neem contact op met luc4me

Wil je meer weten over onze uitgebreide mogelijkheden voor Burendag 2018? Neem dan vrijblijvend contact op met luc4me. We helpen je graag.

Lees verder

Transport: de onmisbare schakel

Transport: de onmisbare schakel

Ondernemen wordt vaak omschreven als ‘eigen baas’ zijn. Toch vind ik dat een eenzijdige manier van kijken. Voor alles wat je doet als ondernemer, heb je anderen nodig. Of het nu gaat om grondstoffen, afwerking of vervoer: je zit nooit alleen op je eigen eiland. Op een fijne manier werken is alleen mogelijk met de juiste contacten en betrouwbare partners. Voor het transport werk ik daarom ook met vaste transportbedrijven.

Lees meer » 5 juli 2022
Op een mozaïekbank zit je samen!

Op een mozaïekbank zit je samen!

De zomer is begonnen. We leven met zijn allen weer volop buiten en trekken er ook weer lekker op uit. Ook als ik vrij ben, houd ik mijn ogen natuurlijk open als ik een mooie plek bezoek. Of dat nu voor vakantie is of gewoon een dagje weg. Onwillekeurig vallen mij altijd de bankjes op, in alle soorten, maten en materialen. Of het nu gaat om hout, metaal of beton met mozaïek, klassiek, modern of uniek in zijn soort: alles neem ik in mij op als inspiratie.

Lees meer »10 juni 2022
Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Heb je ook zo genoten van het prachtige weer in de afgelopen weken? Wat deze lente extra bijzonder maakt, is dat we voor het eerst in twee jaar ook zonder restricties kunnen genieten van het seizoen. Je merkt aan veel dingen dat we de schade aan het inhalen zijn met zijn allen. Gezellig drukke winkelstraten, evenementen en festivals, maar ook meer informele en zakelijke afspraken op locatie. Mooi dat het weer kan.

Lees meer » 6 mei 2022
WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij