• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Burendag 2018: doe iets leuks met beton

De Burendag is een jaarlijks terugkerend feest dat je samen met je buren en de buurt viert. Burendag 2018 vindt dit jaar plaats op 22 september. Een dag waarop je gezellig samenkomt en waarbij iets goeds voor elkaar en voor de buurt wordt gedaan. En hoe leuk is het om iets te doen met beton?

Zet je in voor je buurt

Het initiatief van de Burendag ligt bij Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten. Als je je samen inzet voor je buurt. Vanaf half juni kunnen nieuwe activiteiten worden aangemeld op http://www.oranjefonds.nl/aanvraag-indienen. Dien je aanvraag in en kijk of je in aanmerking komt voor een financiële bijdrage om je buurtproject te ondersteunen.

Douwe Egberts en Oranje Fonds

Douwe Egberts en het Oranje Fonds bevorderen het contact en de verbinding tussen buren. Ze willen buren met elkaar in contact brengen. Douwe Egberts door een goede kop koffie en het Oranje Fonds door het steunen van sociale initiatieven. De contacten die de basis zijn voor een leuke, geslaagde Burendag.

Doe iets leuks met beton

De betonnen zitmeubels van luc4me zijn dé manier om samen creatief bezig te zijn. Om samen iets te creëren waar je nog jarenlang plezier van hebt. Beton is een eerlijk, duurzaam, krachtig en sterk product. Een product dat uitnodigt om op plaats te nemen, gezellig met elkaar te buurten of om te genieten van de mooie buurt.  

Vrolijk je buurt op

Beton een saai product? Nee hoor, helemaal niet. De mogelijkheden met beton zijn juist eindeloos. Kies voor onze betonnen bloemen met een vrolijk mozaïekpatroon. En hoe bijzonder is het om zelf met mozaïek aan de slag te gaan? Wij bieden kant-en-klare mozaïekpakketten om je buurt op te vrolijken.

Een pakket bestaat uit mozaïeksteentjes, lijm, voegmiddel en een duidelijke gebruiksaanwijzing. Met deze mozaïekpakketten kun je je betonnen zitmeubel zelf voorzien van een eigen prachtig ontwerp of eventueel het ontwerp van een kunstenaar.

Neem contact op met luc4me

Wil je meer weten over onze uitgebreide mogelijkheden voor Burendag 2018? Neem dan vrijblijvend contact op met luc4me. We helpen je graag.

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.