In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten van 18 juli tot met 19 augustus 2022 !
  • Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Betonnen logo banken: rustig én effectief

Een bank met verdiept logo

Luc4me maakt bijzondere betonnen banken met een verdiept logo. Dit betekent dat de logo’s in het beton gegoten worden. Je drukt dus letterlijk je stempel op de betonnen bank. Dé manier om de mooiste logo’s in beton te verwerken. En op deze manier een bijzonder visitekaartje te hebben en een echte blikvanger voor je kantoor of op je terrein te creëren.

Een natuurproduct met een strakke uitstraling

Beton is een natuurproduct. Een product dat om de pure, rustige en strakke uitstraling al bijzonder mooi is. Sterk, stoer en kunstzinnig is typerend voor de betonnen banken van luc4me. Daarnaast is beton robuust en erg duurzaam, onze betonnen banken gaan jarenlang mee, zonder veel onderhoud te vergen.

Onze betonnen zitmeubels nodigen uit tot het plaatsnemen. Een betonnen logo bank is dé marketinguiting waar men samen kan komen, gesprekken kan voeren of gewoon kan genieten van de omgeving.

Heel gewoon, maar toch bijzonder

De betonnen logo banken van luc4me zijn aan de ene kant heel gewoon, maar aan de andere kant ook heel bijzonder. We ontwerpen alle banken op een ambachtelijke manier en met hart en ziel.

Voor het produceren van onze betonnen meubelen maken we gebruik van de kennis, kunde en ambacht van Riboton. Een bedrijf met een veel kennis en ervaring op het gebied van beton en maatwerk.

Interesse?

Neem contact met ons op! Marketing is voor elk bedrijf en elke instelling erg belangrijk. Niet alleen online marketing, maar ook de offline marketing mag niet uit het oog verloren worden. Heb je voor de marketing van je bedrijf al eens aan een logo bank gedacht? Nee? Dan wordt het de hoogste tijd.

Hebben we je interesse weten te wekken voor onze logo banken en wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij denken graag met je mee en gaan geen enkele uitdaging uit de weg.

Lees verder

Transport: de onmisbare schakel

Transport: de onmisbare schakel

Ondernemen wordt vaak omschreven als ‘eigen baas’ zijn. Toch vind ik dat een eenzijdige manier van kijken. Voor alles wat je doet als ondernemer, heb je anderen nodig. Of het nu gaat om grondstoffen, afwerking of vervoer: je zit nooit alleen op je eigen eiland. Op een fijne manier werken is alleen mogelijk met de juiste contacten en betrouwbare partners. Voor het transport werk ik daarom ook met vaste transportbedrijven.

Lees meer » 5 juli 2022
Op een mozaïekbank zit je samen!

Op een mozaïekbank zit je samen!

De zomer is begonnen. We leven met zijn allen weer volop buiten en trekken er ook weer lekker op uit. Ook als ik vrij ben, houd ik mijn ogen natuurlijk open als ik een mooie plek bezoek. Of dat nu voor vakantie is of gewoon een dagje weg. Onwillekeurig vallen mij altijd de bankjes op, in alle soorten, maten en materialen. Of het nu gaat om hout, metaal of beton met mozaïek, klassiek, modern of uniek in zijn soort: alles neem ik in mij op als inspiratie.

Lees meer »10 juni 2022
Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Heb je ook zo genoten van het prachtige weer in de afgelopen weken? Wat deze lente extra bijzonder maakt, is dat we voor het eerst in twee jaar ook zonder restricties kunnen genieten van het seizoen. Je merkt aan veel dingen dat we de schade aan het inhalen zijn met zijn allen. Gezellig drukke winkelstraten, evenementen en festivals, maar ook meer informele en zakelijke afspraken op locatie. Mooi dat het weer kan.

Lees meer » 6 mei 2022
WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij