• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Betonnen buitenbank kopen: dit zijn de mogelijkheden!

betonnen buitenbank kopen

Wanneer je op zoek bent naar een bank voor buiten die weinig onderhoud vereist en er uniek uit kan zien, kun je in onze ogen het beste kiezen voor een betonnen tuinbank. Je geniet van diverse 'sterke' voordelen en daarbij zijn de mogelijkheden om hem in een uniek jasje te gieten eindeloos. Zo ook bij luc4me, waarbij we diverse buitenbanken van beton in ons assortiment hebben die gerealiseerd kunnen worden in verschillende uitvoeringen: net hoe jij het wenst! In deze blog zetten de we mogelijkheden voor een unieke betonnen buitenbank kopen op een rij!

Waarom een betonnen buitenbank kopen?

Een buitebank zal het hele jaar in de openlucht staan en diverse weersomstandigheden ondervinden: van stormen met hagel en regen tot heerlijke zomerdagen waarbij het kwik lekker hoog op kan lopen. Hierdoor vereist een buitenbank in de tuin vaak onderhoud: denk aan schilderen, schuren of het voorzien van een nieuwe laklaag. En dan hebben we het nog niet over mogelijke defecten als een losse armleuningen of loszittende plankjes bij buitenbanken van hout. Als we echter kijken naar beton heb je hier gegarandeerd geen last van!

Voordelen van een buitenbank van beton

Nee, beton is niet alleen onwijs sterk, maar vraagt ook onwijs weinig aan onderhoudsactiviteiten. We zetten de voordelen van een buitenbank van beton voor je op een rij!

  • Kan tegen een stootje: beton is keihard en zal daarom goed tegen een stootje kunnen. Komt er iets tegen de bank aan? Dit is meestal geen probleem!
  • Hoeft niet jaarlijks behandeld te worden: in tegenstelling tot tuinbanken van hout kun je jaar-in-jaar-uit blijven genieten van een prachtige tuinbank. Hoelang deze ook staat (let wel op specifieke bewerkingen als graffiti). 
  • Blijft op zijn plek staan: hoe hard het ook waait en hoe heftig de storm ook is, de betonnen buitenbank blijft op zijn plek staan! Vaak wegen dit type buitenbanken namelijk honderden kilo's.

Daarbij is het ook interessant om te melden dat onze buitenbanken hufterproof zijn. Dit is met name interessant voor buitenbanken bij gemeentes, openbare parken, voetbalverenigingen of pleinen bij stations.

Meer weten over onze betonnen buitenbank mogelijkheden?

Bij luc4me hebben we een prachtig assortiment met verschillende zitmeubels van beton voor buiten. We raden je aan om lekker rond te neuzen bij onze betonnen meubels om ons aanbod te ontdekken. Wist je dat wij ook het transport regelen van de buitenbank naar de gewenste locatie? 

Voor aanvullende vragen, een luisterend oor of specifieke wensen kun je natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen! 

WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.