In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten van 18 juli tot met 19 augustus 2022 !
  • Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Bedrijfslogo op meubelen

bedrijfslogo op meubelen

Bedrijfslogo op meubelen

Als bedrijf wil je opvallen. Gezien worden, boodschappen communiceren en vooral ertussen uit springen. Een manier waar je dit zeker mee kunt bereiken is het bedrijfslogo op meubelen tonen. Zo kunnen (potentiële) klanten niet alleen plaats nemen op de meubelen: ze kunnen ook niet meer om jouw merk heen. 

Bij luc4me is een bedrijfslogo op zitbanken van beton een mogelijkheid. We vertellen je er graag meer over.

Verdiept bedrijfslogo op meubelen van beton

Bij luc4me worden er diverse betonnen meubels gemaakt, waarbij een bedrijfslogo op de rugleuning gerealiseerd kan worden. Hiervoor wordt het bedrijfslogo 'verdiept', waardoor er een mooie 3D-weergave van het bedrijfslogo ontstaat. Daarbij kunnen deze verdiepte logo's ook in kleur gemaakt worden.

Als de betonnen bank gegoten wordt, wordt er rekening gehouden met logo in de mal. Het logo wordt gespiegeld in de mal geplaatst, waardoor deze op juiste wijze terug te zien zal zijn in de rugleuning van de bank. Bij luc4me zijn er diverse projecten gerealiseerd met een verdiept bedrijfslogo in de rugleuning. 

Voorbeelden van luc4me meubelen met bedrijfslogo

Voor verschillende bedrijven heeft luc4me een bedrijfslogo op meubelen gerealiseerd. 

  • Betonnen bank met logo van "Sliedrecht Sport": deze bank was een cadeau aan Sliedrecht Sport van Gebroeders Blokland uit Hardinxveld Giessendam. 

  • Bijzondere bank voor de jublierende KBM Groep: voor het echte familiebedrijf in de bouw "KBM Groep" heeft luc4me een prachtige bank gemaakt met een verdiept en gekleurd bedrijfslogo.

Unieke meubelen met jouw bedrijfslogo?

Ben jij ook op zoek naar de mogelijkheden voor een bedrijfslogo op meubelen? Neem dan contact op met luc4me voor de verschillende mogelijkheden! Samen gaan we om de tafel om te bekijken welke meubelen interessant zijn voor hetgeen waar jij naar op zoek bent.

Lees verder

Transport: de onmisbare schakel

Transport: de onmisbare schakel

Ondernemen wordt vaak omschreven als ‘eigen baas’ zijn. Toch vind ik dat een eenzijdige manier van kijken. Voor alles wat je doet als ondernemer, heb je anderen nodig. Of het nu gaat om grondstoffen, afwerking of vervoer: je zit nooit alleen op je eigen eiland. Op een fijne manier werken is alleen mogelijk met de juiste contacten en betrouwbare partners. Voor het transport werk ik daarom ook met vaste transportbedrijven.

Lees meer » 5 juli 2022
Op een mozaïekbank zit je samen!

Op een mozaïekbank zit je samen!

De zomer is begonnen. We leven met zijn allen weer volop buiten en trekken er ook weer lekker op uit. Ook als ik vrij ben, houd ik mijn ogen natuurlijk open als ik een mooie plek bezoek. Of dat nu voor vakantie is of gewoon een dagje weg. Onwillekeurig vallen mij altijd de bankjes op, in alle soorten, maten en materialen. Of het nu gaat om hout, metaal of beton met mozaïek, klassiek, modern of uniek in zijn soort: alles neem ik in mij op als inspiratie.

Lees meer »10 juni 2022
Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Heb je ook zo genoten van het prachtige weer in de afgelopen weken? Wat deze lente extra bijzonder maakt, is dat we voor het eerst in twee jaar ook zonder restricties kunnen genieten van het seizoen. Je merkt aan veel dingen dat we de schade aan het inhalen zijn met zijn allen. Gezellig drukke winkelstraten, evenementen en festivals, maar ook meer informele en zakelijke afspraken op locatie. Mooi dat het weer kan.

Lees meer » 6 mei 2022
WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij