• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Bedrijfslogo op meubelen

bedrijfslogo op meubelen

Bedrijfslogo op meubelen

Als bedrijf wil je opvallen. Gezien worden, boodschappen communiceren en vooral ertussen uit springen. Een manier waar je dit zeker mee kunt bereiken is het bedrijfslogo op meubelen tonen. Zo kunnen (potentiële) klanten niet alleen plaats nemen op de meubelen: ze kunnen ook niet meer om jouw merk heen. 

Bij luc4me is een bedrijfslogo op zitbanken van beton een mogelijkheid. We vertellen je er graag meer over.

Verdiept bedrijfslogo op meubelen van beton

Bij luc4me worden er diverse betonnen meubels gemaakt, waarbij een bedrijfslogo op de rugleuning gerealiseerd kan worden. Hiervoor wordt het bedrijfslogo 'verdiept', waardoor er een mooie 3D-weergave van het bedrijfslogo ontstaat. Daarbij kunnen deze verdiepte logo's ook in kleur gemaakt worden.

Als de betonnen bank gegoten wordt, wordt er rekening gehouden met logo in de mal. Het logo wordt gespiegeld in de mal geplaatst, waardoor deze op juiste wijze terug te zien zal zijn in de rugleuning van de bank. Bij luc4me zijn er diverse projecten gerealiseerd met een verdiept bedrijfslogo in de rugleuning. 

Voorbeelden van luc4me meubelen met bedrijfslogo

Voor verschillende bedrijven heeft luc4me een bedrijfslogo op meubelen gerealiseerd. 

  • Betonnen bank met logo van "Sliedrecht Sport": deze bank was een cadeau aan Sliedrecht Sport van Gebroeders Blokland uit Hardinxveld Giessendam. 

  • Bijzondere bank voor de jublierende KBM Groep: voor het echte familiebedrijf in de bouw "KBM Groep" heeft luc4me een prachtige bank gemaakt met een verdiept en gekleurd bedrijfslogo.

Unieke meubelen met jouw bedrijfslogo?

Ben jij ook op zoek naar de mogelijkheden voor een bedrijfslogo op meubelen? Neem dan contact op met luc4me voor de verschillende mogelijkheden! Samen gaan we om de tafel om te bekijken welke meubelen interessant zijn voor hetgeen waar jij naar op zoek bent.

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.