• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

5 jaar luc4me!

Op 1 april is het precies 5 jaar geleden dat ik, Marcia Bodt, mijn handtekening zette onder mijn inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Mijn keuze om luc4me op te richten was zeker geen 1 aprilgrap, maar wel een avontuur. Het bleek een goede keuze, want inmiddels is luc4me 5 jaar en vele prachtige projecten en producten verder. Wat begon met één type betonnen bank, groeide uit tot een breed assortiment betonnen meubels en andere objecten. Ook realiseerden we maatwerk op het gebied van betonkunst. Het uitvoeren en begeleiden van zoveel verschillende projecten heeft veel ervaring opgeleverd en zorgt ervoor dat we in toenemende mate bekend staan als expert op het gebied van betonnen meubelen en andere creatieve toepassingen met beton.

Nieuwe look en nieuwe producten

Naast een groeiend aanbod en toenemende ervaring met maatwerk, kwamen er ook mogelijkheden voor een bepaalde afwerking bij. Om onze producten zo helder mogelijk weer te geven, kozen we ervoor onze website geheel te vernieuwen. De nieuwe website geeft een overzichtelijk beeld van al onze standaardproducten en de opties wat betreft de bewerking. Ieder product heeft een eigen naam gekregen, met name geïnspireerd op Schotland, waar ik in mijn jeugd een tijd gewoond heb. Naast de huidige producten werken we achter de schermen ook aan de ontwikkeling van diverse nieuwe producten.WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.