In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten van 18 juli tot met 19 augustus 2022 !
  • Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

5 jaar luc4me!

Op 1 april is het precies 5 jaar geleden dat ik, Marcia Bodt, mijn handtekening zette onder mijn inschrijving bij de Kamer van Koophandel. Mijn keuze om luc4me op te richten was zeker geen 1 aprilgrap, maar wel een avontuur. Het bleek een goede keuze, want inmiddels is luc4me 5 jaar en vele prachtige projecten en producten verder. Wat begon met één type betonnen bank, groeide uit tot een breed assortiment betonnen meubels en andere objecten. Ook realiseerden we maatwerk op het gebied van betonkunst. Het uitvoeren en begeleiden van zoveel verschillende projecten heeft veel ervaring opgeleverd en zorgt ervoor dat we in toenemende mate bekend staan als expert op het gebied van betonnen meubelen en andere creatieve toepassingen met beton.

Nieuwe look en nieuwe producten

Naast een groeiend aanbod en toenemende ervaring met maatwerk, kwamen er ook mogelijkheden voor een bepaalde afwerking bij. Om onze producten zo helder mogelijk weer te geven, kozen we ervoor onze website geheel te vernieuwen. De nieuwe website geeft een overzichtelijk beeld van al onze standaardproducten en de opties wat betreft de bewerking. Ieder product heeft een eigen naam gekregen, met name geïnspireerd op Schotland, waar ik in mijn jeugd een tijd gewoond heb. Naast de huidige producten werken we achter de schermen ook aan de ontwikkeling van diverse nieuwe producten.Lees verder

Transport: de onmisbare schakel

Transport: de onmisbare schakel

Ondernemen wordt vaak omschreven als ‘eigen baas’ zijn. Toch vind ik dat een eenzijdige manier van kijken. Voor alles wat je doet als ondernemer, heb je anderen nodig. Of het nu gaat om grondstoffen, afwerking of vervoer: je zit nooit alleen op je eigen eiland. Op een fijne manier werken is alleen mogelijk met de juiste contacten en betrouwbare partners. Voor het transport werk ik daarom ook met vaste transportbedrijven.

Lees meer » 5 juli 2022
Op een mozaïekbank zit je samen!

Op een mozaïekbank zit je samen!

De zomer is begonnen. We leven met zijn allen weer volop buiten en trekken er ook weer lekker op uit. Ook als ik vrij ben, houd ik mijn ogen natuurlijk open als ik een mooie plek bezoek. Of dat nu voor vakantie is of gewoon een dagje weg. Onwillekeurig vallen mij altijd de bankjes op, in alle soorten, maten en materialen. Of het nu gaat om hout, metaal of beton met mozaïek, klassiek, modern of uniek in zijn soort: alles neem ik in mij op als inspiratie.

Lees meer »10 juni 2022
Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Heb je ook zo genoten van het prachtige weer in de afgelopen weken? Wat deze lente extra bijzonder maakt, is dat we voor het eerst in twee jaar ook zonder restricties kunnen genieten van het seizoen. Je merkt aan veel dingen dat we de schade aan het inhalen zijn met zijn allen. Gezellig drukke winkelstraten, evenementen en festivals, maar ook meer informele en zakelijke afspraken op locatie. Mooi dat het weer kan.

Lees meer » 6 mei 2022
WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij