• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Unieke banken met verlichting voor P&R Hoogkerk, Groningen

Onze samenwerking met Riboton maakt maatwerk in beton mogelijk, zoals deze bijzondere betonnen banken, met ronde uitsparingen voor verlichting.

img-20181122-wa0012-adj
img-9239
bewerkt-img-0073-kopie

Upgrade wachtgebouw

De banken zijn een onderdeel van de upgrade van het P&R transferium Hoogkerk in Groningen. Hier kunnen bezoekers van de stad Groningen hun auto parkeren en overstappen op het openbaar vervoer. Tijdens het wachten kunnen bezoekers plaatsnemen in een comfortabele, overdekte wachtruimte. Het driezijdige wachtgebouw wordt vernieuwd en uitgerust met deze comfortabele en sfeervolle banken.

Allround vakmanschap op het gebied van beton

De productie van deze banken was technisch een uitdagende klus, omdat in de zitting en de zijkant van de banken 550 verschillende maten ronde uitsparingen moesten komen voor de verlichting. Dankzij de ervaring, productkennis en het vakmanschap van de mensen van Riboton is het weer gelukt om deze bijzondere opdracht goed uit te voeren. Binnenkort staan deze verlichte banken op hun plek in het nieuwe wachtgebouw, waar ze ook op donkere dagen en ‘s avonds zullen bijdragen aan een veilige en comfortabele sfeer.

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.