• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Een mooie dag en twee betonnen bloemen voor Stichting Het Vergeten Kind

Onlangs hebben we twee betonnen bloemen geleverd voor Stichting Het Vergeten Kind. Stichting Het Vergeten Kind maakt zich sterk voor kinderen in Nederland die in een meestal sobere opvanglocatie verblijven. Op zomervakantie gaan of zelfs een dagje uit is voor deze groep kinderen niet vanzelfsprekend. Daarom organiseert de stichting in de zomervakantie een Zomertour met de medewerking van verschillende pretparken en vele vrijwilligers, in totaal voor 3000 kinderen. Op dinsdag 15 augustus beleefde een groep van 300 kinderen uit verschillende opvanglocaties in Nederland een fantastisch dagje uit in DierenPark Amersfoort, met de hulp van meer dan 200 jonge vrijwilligers: de Leo’s. De Leo’s zijn een serviceclub voor jonge mensen die zich inzetten voor diverse goede doelen. Op deze dag waren er vrijwilligers uit heel Europa aanwezig. De kinderen konden op ontdekkingstocht in het park, er kon worden gespeeld en er werd geschminkt. Uiteraard werd er door de jonge bezoekers met volle teugen genoten.

Fleurig object voor de wooninstelling

Een aantal van de vrijwilligers heeft tijdens deze dag twee onze betonnen bloemen zelf voorzien van een fraai en kleurig mozaïek. Deze bloemen zullen worden geplaatst in de wooninstelling waar de kinderen verblijven. Als luc4me zijn we trots dat we mee mochten werken aan de totstandkoming van deze bijzondere dag. We hopen dat de bloemen de woonomgeving van deze kinderen zal opfleuren en een blijvend aandenken zullen zijn aan een zeer geslaagde dag.

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.