Momenteel zijn wij telefonisch niet of slecht te bereiken. Stuur een whatsapp bericht naar ons mobiele nummer of een email naar info@luc4me.com, dan zullen wij hier zo snel mogelijk op reageren. Alvast bedankt!
  • Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Een betonnen bank voor appartementencomplex Hoog Heelsum

De betonnen banken, stoelen en andere elementen van luc4me worden vaak geplaatst ter gelegenheid van een nieuwe locatie, een renovatie of een andere feestelijke gebeurtenis. Onlangs werd er een mooie bank geplaatst bij het geheel vernieuwde appartementencomplex Hoog Heelsum. De bank is een geschenk van Hurks onderhoud & retail, aan hun opdrachtgever woningcorporatie Mooiland en aan de bewoners van Hoog Heelsum.

dsc-0790-2
hooghelsum-20180608-14
img-7217
img-7218

Over Hoog Heelsum

Hoog Heelsum is prachtig gelegen aan de Veluwezoom, op de grens tussen de dorpen Renkum en Heelsum. Het complex biedt optimale zelfstandigheid en privacy in een comfortabele en kleinschalige woonomgeving voor senioren. De dagelijkse voorzieningen zijn dichtbij en bovendien is er prima aansluiting op het openbaar vervoer. Alle bewoners wonen hier zelfstandig, maar delen de recreatiezaal, waar tal van activiteiten worden georganiseerd, de biljartkamer en natuurlijk de tuin.

De verhuurder van het complex is Mooiland. Mooiland biedt met ruim 26.000 woningen in 131 gemeenten goed en betaalbaar wonen voor verschillende doelgroepen in heel Nederland, en gaf opdracht voor groot onderhoud van het complex aan Hurks onderhoud & retail. Hurks onderhoud & retail richt zich op het bouwen, verbouwen en inrichten van winkels, restaurants, kantoren, bedrijfshallen of showrooms, en tevens op het renoveren van appartementencomplexen. Bij de realisatie van hun werkzaamheden staat een effectieve communicatie naar alle betrokken partijen voorop. Bij dit project was een goede communicatie uiterst belangrijk, aangezien zowel opdrachtgever Mooiland als de bewoners van Hoog Heelsum nauw betrokken waren bij de renovatie.

Mijlpaal bereikt

Het resultaat mag er zijn: de uitstraling van het gebouw is weer helemaal van deze tijd. Ook zijn de woningen verduurzaamd en is er meer ruimte gegeven aan de groenvoorziening rondom het complex. De kers op de taart is dit cadeau van Hurks onderhoud & retail: het plaatsen van een bijzondere bank waarop men kan genieten van de zon en een praatje kan maken met medebewoners en bezoekers.

Ook een blijvend aandenken geven?

Het plaatsen van een bank, stoel of een ander creatief betonnen element is een uitstekende manier om te bedanken voor een mooie opdracht, en de eindgebruiker een sympathiek, nuttig en blijvend aandenken te geven aan een oplevering van nieuwbouw of renovatie. Bekijk voor inspiratie onze eerder opgeleverde projecten of neem direct contact op om een eigen wens te bespreken.

Meer informatie 

 

WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij

Momenteel zijn wij telefonisch niet of slecht te bereiken. Stuur een whatsapp bericht naar ons mobiele nummer of een email naar info@luc4me.com, dan zullen wij hier zo snel mogelijk op reageren. Alvast bedankt!