• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Een bank met een magische uitstraling voor Kindcentrum Dierdonk

Op het plein van Kindcentrum Dierdonk staat sinds kort een prachtige bank ter herinnering aan het 25-jarig jubileum. 

img-7646-2
img-7636-2
img-7631-2
img-7634-2
img-7637-2

Samen leren, samen vieren in Helmond 

Kindcentrum Dierdonk bestaat sinds 1996 en heeft als kernwaarden geborgenheid, veiligheid, positiviteit en warmte. Sinds 2021 mag deze school zich ook een Excellente School noemen. Naast het motto “Iedereen is de uitdaging waard” is ook samen vieren heel belangrijk op deze school. Het 25-jarig jubileum mocht dus niet onopgemerkt voorbij gaan. Samen een bank mozaïeken lag al vrij snel voor de hand: op deze manier zou er een blijvend aandenken komen aan deze mijlpaal. 

Een magisch ontwerp met mysterieuze uitvoering 

Maartje Smits, kunstdocent bij Kindcentrum Dierdonk, maakte het ontwerp voor het mozaïek. Het thema van dit jubileumjaar was “een magisch jaar”. In die stijl werd de bank ook vormgegeven: twee toverlampen aan de onderzijde staan aan de voet van het feestelijke jubileumlogo op de zitting en de leuning. Tijdens het mozaïeken van de bank stond de bank enigszins verborgen in een tent. Zo bleef het tot de onthulling tijdens de “feestivalweek”, een week vol feestelijke activiteiten, ook spannend wat het eindresultaat zou zijn. 

 

 

Een project van iedereen

Hoewel de bank dus wat verscholen stond opgesteld, kwam iedereen aan bod bij het mozaïeken. Maartje Smits vertelt: “Iedereen draagt zijn steentje bij, is misschien een cliché. Maar wij hebben letterlijk alle kinderen van groot tot klein mee laten helpen. Ook docenten gingen na schooltijd aan de slag. Iedereen heeft ongeveer vijf steentjes geplaatst, de jongsten misschien iets minder, maar ook zij hebben geholpen.” Het resultaat is dus écht van iedereen. 

Ook creatief aan de slag met een blijvend meubel? 

We wensen Kindcentrum Dierdonk veel plezier toe met hun prachtige bank en alle goeds voor de komende jaren. Wil je ook met je school, kinderopvang of vereniging creatief aan de slag, en een blijvend én functioneel aandenken maken? Bekijk onze modellen en eerdere projecten voor inspiratie, en neem gerust contact op als je vragen hebt. We denken graag met je mee. 

WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.