• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Betonnen bloemen voor Bewegingstuin Exloo

Het is lente en dat betekent: tijd om bloemen te planten! In de Bewegingstuin Exloo kozen ze voor de “aanplant” van drie van onze betonnen vijfbladige bloemen als vaste aanvulling op het groene karakter van de tuin. Onlangs zijn de betonnen bloemen geplaatst: vanaf nu kunnen kinderen uit de regio aan de slag met het versieren van de bloemen door middel van een mozaïek.

img-8748
img-8749
img-8750
img-8751

Over de Bewegingstuin in Exloo

De Bewegings- en Belevingstuin is een initiatief van Stichting Waar een Wil is. Deze bijzondere tuin werd aangelegd in 2016. Het doel van de tuin is om belangstellenden uit de omgeving aan het bewegen te krijgen en het bevorderen van ontmoeting en onderling contact in de buurt. De tuin biedt voor ieder wat wils. Bij de aanleg is specifiek rekening gehouden met de behoeften van mindervaliden, zoals bij de verharding van de paden. Er zijn volop zitgelegenheden en ook aan natuurwaarde is gedacht, met een beplanting van wilde bloemen en jonge bomen. Een uitdagende ontmoetingsplek voor jong en oud dus.

Nieuw in de tuin: betonnen bloemen

De nieuwste toevoeging aan de Bewegings- en Belevingstuin zijn de betonnen bloemen van luc4me. Maar... ook deze bloemen vragen nog wat actie van buurtbewoners om écht te kunnen bloeien. Kinderen uit de buurt worden van harte uitgenodigd om letterlijk hun steentje bij te dragen aan het mozaïekwerk op de bloemen. Kom dus kijken en doe mee!  

 

Creatief aan de slag met beton

Ook zo’n gezellige bloem of een ander betonnen element bij jou in het park of bijvoorbeeld op een schoolplein? Bekijk onze meubels, voorbeelden van eerdere projecten of vraag direct meer informatie aan. Wij denken graag met je mee.

Meer informatie

 

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.