• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Betonnen bank met bloemenmozaïek naar Oud-Beijerland

Iedere keer is het voor ons weer een feest om een van onze betonnen banken naar zijn definitieve bestemming te brengen. Dit keer ging de reis naar Oud-Beijerland.    

img-0184-bew
img-0180-bew-kopie-2

Een sieraad voor huis en tuin

De bank komt aan de voorzijde van het huis van een Oud-Beijerlands echtpaar te staan. Onlangs hebben zij een prachtig nieuw huis laten bouwen. Een langgekoesterde wens van hen beiden was om aan de voorzijde van de woning een gemozaїekte betonnen bank te laten plaatsen. Ze hebben gekozen voor een bank van het model lucbank1, een sofamodel dat aan één zijde van een armleuning is voorzien. De lucbank1 laat zich kenmerken door een eenvoudig ontwerp met ronde, uitnodigende vormen: een rustige basis voor het opvallende en gedurfde mozaïek op deze bank.

Mozaïek door Pantar

Na productie en het aanbrengen van het ontwerp door Koogerkunst op onze eigen locatie, is deze betonnen bank door Pantar met veel aandacht, tijd en liefde voorzien van een veelkleurig bloemenmozaïek. Pantar biedt werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in de regio Amsterdam. Voor onze grootschalige mozaïekprojecten, zoals deze bank, maken we graag gebruik van het vakmanschap van hun mozaïekspecialisten. Het resultaat mag er ook dit keer weer zijn. De bank heeft een bijzonder gedurfde uitstraling gekregen door een spetterend ontwerp waar alle kleuren van de regenboog in schitteren. Wij wensen de nieuwe eigenaren nog heel veel gelukkige en gezonde jaren toe in hun nieuwe thuis en heel veel gezellige uurtjes op deze blikvanger voor hun woning!

Beton: duurzaam, robuust en veelzijdig

Ben je ook in het gelukkige bezit van een mooie woning en op zoek naar een finishing touch voor de buitenruimte? Een betonnen bank voorzien van mozaïek is veel méér dan buitenmeubilair alleen. Beton is zowel duurzaam ten aanzien van de productie, als duurzaam in het gebruik. Betonnen tuinmeubilair kan volledig worden gepersonaliseerd. Hierdoor creëer je niet alleen een vrijwel onderhoudsvrije zitplaats, maar maak je ook een kunstzinnig statement.

Meer weten?

Heb je ook interesse in een opvallende betonnen bank, stoel of element met een afwerking in mozaïek? Bij ons is het mogelijk om je eigen idee of ontwerp te laten uitvoeren, maar we denken ook graag met je mee. Laat je inspireren door de vele voorbeelden van eerdere projecten of neem direct contact met ons op om je idee te bespreken.  

Meer informatie 

 

WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.