• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de beurs!

Het is niet zomaar ‘eventjes op de beurs staan’ voor luc4me. We staan voor verrassende producten en natuurlijk willen we ook verrassen als we op de beurs staan! Onlangs zijn de bloemen die we mee zullen nemen beschilderd door Rob van Trier. Dit maakt het mozaïeken straks extra leuk en een mooi resultaat is gegarandeerd!

Als we het over mozaïeken zijn er natuurlijk ook plakmiddelen en steentjes nodig! Deze hebben we ook besteld, zodat de bezoekers van de NOT 2017straks lekker aan de slag kunnen. In allerlei verschillende kleuren kan er straks gestart live gemozaiekt worden bij onze stand. Een stand waarbij we natuurlijk ook wat voorbereidingen hebben getroffen.

Na heel wat wikken en wegen hebben we voor onze beursstand verschillende bekleding uitgekozen met een uitstraling die naadloos aansluit op waar wij van luc4me voor staan. We verklappen je nog niet hoe luc4me erbij zal staan op de NOT, maar zoals je weet zijn we verrassend… Ook hebben we ons ‘druk’ gemaakt over drukwerk! We zullen op de beurs veel bezoekers kennis laten maken met onze unieke producten door ze brochures mee te geven! En de kids kunnen straks naast het mozaïeken, thuis nog lekker aan de slag met kleurpotloden.

We kijken uit naar de beurs! Op de beurs zal ook heel speciaal bezoek zijn, waar we je graag in onze volgende blog over vertellen!

WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.