• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Goede vrienden zijn net als sterren...

December is een tijd van gezelligheid. Met familie, maar zeker ook met vrienden. Bij ons thuis staat kerst voor quality time met familie: met mijn gezin, ouders, schoonouders, broers en zussen, neven en nichten. Oud & nieuw daarentegen vieren wij al meer dan 30 jaar met vrienden: lekker eten en drinken, foute muziek en vooral veel lol. Een traditie waar ik ieder jaar weer naar uit kijk.

“Goede vrienden zijn net als sterren, je ziet ze niet altijd, maar je weet dat ze er altijd voor je zijn.” Deze tekst kwam ik laatst tegen op internet, en sprak mij meteen aan. In deze nieuwsbrief wil ik het dan ook hebben over vriendschap.

Familie heb je, vrienden kies je

Familie heb je, en de banden met familieleden zullen altijd blijven bestaan - of deze nu goed of slecht zijn. Het bijzondere van vriendschap is dat je er bewust voor kiest, hoe toevallig het ook is dat je elkaar ontmoet hebt. In vriendschap moet je investeren. Maar alles wat je erin stopt, krijg je ook weer terug. Ware vriendschap is voor het leven en kan zeker ook tegen een stootje. 

Je zou vriendschap zelfs kunnen vergelijken met een mooie bank van beton: als de basis goed gelegd is, is deze onverwoestbaar - als er niet heel gekke dingen gebeuren. Alle mooie dingen die je samen doet, alles wat je met elkaar meemaakt, alle liefde die je aan elkaar schenkt, zorgen voor kleur in een vriendschap en maken het zo bijzonder. 

Hiervoor staan de mozaïek en de graffiti op de luc4me banken: dit zijn de extra investeringen in de banken, en maken ze zo speciaal.

Verbinding en samenzijn

Vriendschap verbindt mensen met elkaar, hoe verschillend ze ook zijn. De banken van luc4me helpen een handje door plekken te creëren voor spontane ontmoetingen. Denk aan een bank in een wachtruimte, in een park, of in een andere openbare ruimte: mensen die elkaar nooit eerder hebben ontmoet, vlijen zich neer op de bank. Er ontstaan onverwachte gesprekken, misschien wel een nieuwe vriendschap…

In steeds meer gemeentes komen er banken van luc4me te staan - vaak vrijwillig georganiseerd door bijzondere mensen die saamhorigheid willen creëren. Natuurlijk door een ontmoetingsplek te creëren, maar ook door mensen samen de bank te laten bekleden met mozaïek. Denk aan het prachtige project in Haarlemmerliede. Een nieuw verbindend project is de Sofa van Woerden - georganiseerd door de fantastische Meiden van Breuren.

Wat 2020 ons brengen gaat...

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Bij luc4me gaan we in de eerst plaats gewoon door met waar we mee bezig zijn: prachtige banken maken, in samenwerking met Riboton, Kooger Kunst, Pantar, Copy Robin, Enflow, Studio110, Your Identity, The Crafkit, Melis Logistics & Leliveld Transport.

Maar we komen ook met iets heel anders: luc4me Exclusiv - een webshop met exclusieve mozaïekproducten - gedesigned door kunstenaars, gemaakt door talenten van Pantar. Via Facebook, LinkedIn, Instagram en natuurlijk onze website houden we je op de hoogte van dit spannende project!

De beste wensen van luc4me!

luc4me is van 23 december tot 6 januari gesloten. In deze twee weken gaat al onze aandacht naar familie en vrienden, gezelligheid, lekker eten en goede voornemens, zodat we er in het nieuwe jaar weer vol goede moed tegenaan kunnen gaan.

Luc4me wenst jullie natuurlijk fantastische feestdagen, en de allerbeste wensen voor 2020! Op naar een nieuw jaar vol beton, creativiteit, saamhorigheid, en natuurlijk liefde en gezelligheid.

 

WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.