Momenteel zijn wij telefonisch niet of slecht te bereiken. Stuur een whatsapp bericht naar ons mobiele nummer of een email naar info@luc4me.com, dan zullen wij hier zo snel mogelijk op reageren. Alvast bedankt!
  • Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Vier de lente met onze 4-bladige betonnen bloem Flora

De dagen duren langer, de knopjes zitten aan de bomen en het wordt steeds drukker buiten...dat kan maar 1 ding betekenen: het is lente! Bij uitstek de periode om samen met anderen naar buiten te gaan en verschillende activiteiten te ondernemen. Het is nu nog niet te warm en in de tuin, op school of in de wijk is genoeg te doen. Het voorjaar van luc4me staat dit jaar in het teken van ons 5-jarig bestaan. En wie jarig is trakteert! Daarom is onze 4-bladige betonnen bloem Flora voor heel leuke actieprijs verkrijgbaar. Flora is weersbestendig, fleurt iedere buitenruimte op en is af te werken met mozaïek. Een gezellige activiteit om samen mee aan de slag te gaan!

Leuk voor het afscheid van groep 8

Het mozaïeken van onze betonnen bloemen is een leuke activiteit voor het afscheid van groep 8. Het is een blijvende herinnering en een mooi en duurzaam object voor op het schoolplein. Flora  kan tegen een stootje, is makkelijk te onderhouden en volledig te personaliseren. Samen met de leerlingen van groep 8 kies je een mozaiekpatroon uit. Jullie kunnen ieder bloemblad een ander patroon geven, maar het is mogelijk om op de 4 bladen 1 groot patroon te mozaïeken. Zij hebben een blijvend aandenken aan hun tijd op school, en als school hebben jullie er een plekje bij waar andere leerlingen buiten op kunnen spelen en zitten.

Burendag 2019

Onze betonnen bloemen kunnen ook een verbindende functie hebben binnen een wijk. Wellicht ontbreekt het in jullie buurt nog aan een plek waar jullie met z’n allen samen kunnen komen. De bloemen brengen kleur in de wijk en is een plek waar mensen even kunnen zitten om een praatje met elkaar te maken. Burendag 2019 is nog even weg, maar is natuurlijk wel de perfecte gelegenheid om met de hele wijk een bloemen te mozaïeken. Of ga nu alvast met buurtgenoten met het mozaïeken aan de slag. Dan hebben jullie op burendag een mooie plek om met de hele wijk samen te komen.

Speciale aanbieding

Flora is momenteel tegen een hele aantrekkelijke actieprijs te verkrijgen. In plaats van 894,- euro betaal je nu maar 700,- euro (exclusief btw) inclusief voorgeknipt keramisch gemixt mozaiek, lijm, voegmiddel en pallettransport. Vier de lente en de verjaardag van luc4me, en creëer samen met anderen een mooie blijvende herinnering en een heerlijke plek om met z’n allen te kunnen zitten. Bestel Flora nu om van deze fijne aanbieding te profiteren.WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij

Momenteel zijn wij telefonisch niet of slecht te bereiken. Stuur een whatsapp bericht naar ons mobiele nummer of een email naar info@luc4me.com, dan zullen wij hier zo snel mogelijk op reageren. Alvast bedankt!