• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Samen aan de slag voor Burendag met onze prettig geprijsde demo-modellen

Heb je altijd al een betonnen meubel willen bewerken met mozaïek met je mede-bewoners, cliënten of met leerlingen, bijvoorbeeld ter gelegenheid van Burendag? Maar schiet het budget tekort voor die ene mooie bank of een ander betonnen object? Grijp dan nu je kans met een van onze demo-modellen!

Onze demo-modellen: one of a kind

In de vijf jaar dat luc4me bestaat, is onze collectie steeds verder uitgebreid en hebben we heel wat nieuwe modellen ontwikkeld. Dit doen we op onze eigen locatie, samen met onze partner Riboton. Tijdens dit zorgvuldige ontwikkelproces creëren we ook weleens meubels als experiment, bijvoorbeeld om een kleur of model uit te proberen. Naast ons eigen assortiment meubels, kunnen organisaties ook bij ons terecht voor maatwerk of een bijzondere bewerking, denk bijvoorbeeld aan een verdiept logo.

Zoals overal waar hard gewerkt wordt, gaat er heel af en toe ook weleens iets mis. Soms valt de kleur van het beton niet helemaal uit zoals voorzien of vinden wij het verdiepte logo nét niet strak genoeg. In dat geval beginnen we gewoon opnieuw, maar deze meubels zijn verder kwalitatief dik in orde. Bovendien zijn deze banken nog perfect te gebruiken als ondergrond voor een (gezamenlijk) mozaïekproject: het logo werk je namelijk weg tijdens het mozaïeken.

“Buitenkans”voor Burendag of een andere feestelijke gelegenheid

Een mozaïekproject brengt (buurt)bewoners, maar ook leerlingen, personeel en cliënten bij elkaar. De 4e zaterdag in september is het Burendag: dit jaar valt het op 28 september. Wil je op Burendag of voor een andere gelegenheid samen aan de slag met mozaïek? Onze demo-modellen zijn nu tegen sterk gereduceerd tarief verkrijgbaar. Een “buitenkans” dus! Een uitgebreide instructie voor het mozaïeken krijg je erbij geleverd. Daarnaast kunnen we je op weg helpen bij het bestellen van de juiste steentjes.

Heb je interesse in één van onze demo-modellen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de momenteel beschikbare exemplaren.WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.