In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten van 18 juli tot met 19 augustus 2022 !
  • Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Samen aan de slag voor Burendag met onze prettig geprijsde demo-modellen

Heb je altijd al een betonnen meubel willen bewerken met mozaïek met je mede-bewoners, cliënten of met leerlingen, bijvoorbeeld ter gelegenheid van Burendag? Maar schiet het budget tekort voor die ene mooie bank of een ander betonnen object? Grijp dan nu je kans met een van onze demo-modellen!

Onze demo-modellen: one of a kind

In de vijf jaar dat luc4me bestaat, is onze collectie steeds verder uitgebreid en hebben we heel wat nieuwe modellen ontwikkeld. Dit doen we op onze eigen locatie, samen met onze partner Riboton. Tijdens dit zorgvuldige ontwikkelproces creëren we ook weleens meubels als experiment, bijvoorbeeld om een kleur of model uit te proberen. Naast ons eigen assortiment meubels, kunnen organisaties ook bij ons terecht voor maatwerk of een bijzondere bewerking, denk bijvoorbeeld aan een verdiept logo.

Zoals overal waar hard gewerkt wordt, gaat er heel af en toe ook weleens iets mis. Soms valt de kleur van het beton niet helemaal uit zoals voorzien of vinden wij het verdiepte logo nét niet strak genoeg. In dat geval beginnen we gewoon opnieuw, maar deze meubels zijn verder kwalitatief dik in orde. Bovendien zijn deze banken nog perfect te gebruiken als ondergrond voor een (gezamenlijk) mozaïekproject: het logo werk je namelijk weg tijdens het mozaïeken.

“Buitenkans”voor Burendag of een andere feestelijke gelegenheid

Een mozaïekproject brengt (buurt)bewoners, maar ook leerlingen, personeel en cliënten bij elkaar. De 4e zaterdag in september is het Burendag: dit jaar valt het op 28 september. Wil je op Burendag of voor een andere gelegenheid samen aan de slag met mozaïek? Onze demo-modellen zijn nu tegen sterk gereduceerd tarief verkrijgbaar. Een “buitenkans” dus! Een uitgebreide instructie voor het mozaïeken krijg je erbij geleverd. Daarnaast kunnen we je op weg helpen bij het bestellen van de juiste steentjes.

Heb je interesse in één van onze demo-modellen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de momenteel beschikbare exemplaren.Lees verder

Transport: de onmisbare schakel

Transport: de onmisbare schakel

Ondernemen wordt vaak omschreven als ‘eigen baas’ zijn. Toch vind ik dat een eenzijdige manier van kijken. Voor alles wat je doet als ondernemer, heb je anderen nodig. Of het nu gaat om grondstoffen, afwerking of vervoer: je zit nooit alleen op je eigen eiland. Op een fijne manier werken is alleen mogelijk met de juiste contacten en betrouwbare partners. Voor het transport werk ik daarom ook met vaste transportbedrijven.

Lees meer » 5 juli 2022
Op een mozaïekbank zit je samen!

Op een mozaïekbank zit je samen!

De zomer is begonnen. We leven met zijn allen weer volop buiten en trekken er ook weer lekker op uit. Ook als ik vrij ben, houd ik mijn ogen natuurlijk open als ik een mooie plek bezoek. Of dat nu voor vakantie is of gewoon een dagje weg. Onwillekeurig vallen mij altijd de bankjes op, in alle soorten, maten en materialen. Of het nu gaat om hout, metaal of beton met mozaïek, klassiek, modern of uniek in zijn soort: alles neem ik in mij op als inspiratie.

Lees meer »10 juni 2022
Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Heb je ook zo genoten van het prachtige weer in de afgelopen weken? Wat deze lente extra bijzonder maakt, is dat we voor het eerst in twee jaar ook zonder restricties kunnen genieten van het seizoen. Je merkt aan veel dingen dat we de schade aan het inhalen zijn met zijn allen. Gezellig drukke winkelstraten, evenementen en festivals, maar ook meer informele en zakelijke afspraken op locatie. Mooi dat het weer kan.

Lees meer » 6 mei 2022
WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij