• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Op zoek naar betonnen meubels voor in de tuin? Kies voor een lucbank!

Betonnen meubels voor in de tuin?

Beton is een prachtig materiaal. Het kan tegen een stootje, ziet er geweldig uit en de mogelijkheden zijn eindeloos. Bij luc4me werken we dan ook graag met beton. Zo creëeren we bloemen van beton, die naar wens versierd kunnen worden. En wat dacht je van een prachtige sofa als de lucbank? Ook op het gebied van betonnen meubels voor in de tuin hebben we een paar prachtige pareltjes voor je.

Een lucbank zal niet misstaan in jouw tuin!

Soms even lekker terugtrekken in je tuin, maar heb je niet echt een lekker plekje om te genieten? Bekijk dan eens de mogelijkheden met onze lucbank. Een lucbank is een prachtige bank, ‘natuurlijk’ gemaakt van beton! De mogelijkheden zijn eindeloos: kies jij voor een neutrale bank, eentje die prachtig beschilderd is door een ware kunstenaar met jouw ontwerp of een lucbank die van top tot teen versierd gemozaiëkt is?

Zet de bloemetjes buiten: Bloem Eefke

Naast banken hebben wij ook iets anders moois wat perfect zal staan in jouw tuin: Bloem Eefke! Deze bloem is in twee varianten beschikbaar: vier of vijf bladig. Ook deze bloemen kunnen naar eigen wens versierd worden. Zie bijvoorbeeld Bloem Eefke die omgetoverd is tot een waar kleurrijk kunstwerk. 

Gek op dieren in de tuin? Ga voor de Unieke Cooldog@!

Naast het ophangen van vogelvoer om daarmee vogels in jouw tuin te krijgen, kun je ook kiezen voor een permanent dier in jouw tuin: een Cooldog@! Dit unieke product van luc4me is gemaakt in de vorm, je raadt het al, van een hond. De Cooldog@ is al beschikbaar vanaf € 499,- (exclusief BTW).

Wil jij meer informatie over een van bovenstaande betonnen meubels voor in de tuin? Neem gerust contact op met ons. We denken graag met je mee!

WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.