• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

luc4me wenst je een fijne vakantieperiode!

Vlak voor onze zomervakantie neem ik altijd even de tijd om jullie als gewaardeerde relaties een persoonlijk bericht te sturen. Hoe heb jij de afgelopen periode beleefd? Wat is er veranderd en waar kijk je naar uit? 

Terugkijken  

Voor de meesten van ons zal het afgelopen school- en werkjaar geen jaar zijn dat we gauw zullen vergeten. Voor sommige mensen stond noodgedwongen alles stil. Anderen kregen het juist buitensporig druk onder moeilijke omstandigheden. Gezellige, verbindende momenten vierden we helaas alleen op afstand of in zeer kleine kring. Als ondernemer merkte ik dit, doordat mooie, verbindende buurtprojecten in deze periode niet of nauwelijks werden gestart. De afgelopen periode zijn er gelukkig wél een paar hele mooie banken geplaatst, ieder met een bijzonder verhaal. 

En nu....vakantie. 

Wat is het heerlijk dat we na zo’n bewogen jaar, waarin we tegelijkertijd stil leken te staan, er even lekker tussenuit mogen. Als er iets is dat de coronaperiode mij heeft gebracht, dan is het wel het besef dat écht stilstaan niet bestaat. Want ongemerkt gaat de tijd gewoon verder en veranderen wij gewoon mee. Ik ga er heerlijk tussenuit met mijn gezin, maar niet helemaal als vanouds. Onze vaste stek in Thailand is voor nu nog even een brug te ver, we blijven ook dit jaar weer in Europa. De grootste verandering is wel dat mijn dochter voor het eerst niet meer mee gaat. Kleine meisjes worden groot en als moeder wens je je kinderen ook hun eigen ervaringen toe. Het zal best even wennen zijn zonder haar, en misschien wat stiller. Vakantie betekent ook letterlijk “lege tijd”. Ik hoop die lege tijd vooral te vullen met uitrusten en bijtanken. Zo komt er letterlijk ruimte voor een nieuw en ander begin. 

Alvast een blik vooruit

Stiekem kijk ik er nu al naar uit: straks met frisse moed weer starten in een open samenleving. Maar eerst volop genieten, opladen en nieuwe inspiratie verzamelen. Zodat we dadelijk helemaal klaar zijn voor een tijd die hopelijk bol zal staan van nieuwe ontmoetingen, initiatieven en contacten. Of je nu thuis blijft, nog even dicht bij huis blijft of weer gaat reizen: ik hoop dat je thuis mag komen bij jezelf en je dierbaren. 

luc4me is gesloten vanaf 26 juli. Vanaf 23 augustus staan we weer voor je klaar. 

Lees verder

Op een mozaïekbank zit je samen!

Op een mozaïekbank zit je samen!

De zomer is begonnen. We leven met zijn allen weer volop buiten en trekken er ook weer lekker op uit. Ook als ik vrij ben, houd ik mijn ogen natuurlijk open als ik een mooie plek bezoek. Of dat nu voor vakantie is of gewoon een dagje weg. Onwillekeurig vallen mij altijd de bankjes op, in alle soorten, maten en materialen. Of het nu gaat om hout, metaal of beton met mozaïek, klassiek, modern of uniek in zijn soort: alles neem ik in mij op als inspiratie.

Lees meer »10 juni 2022
Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Heb je ook zo genoten van het prachtige weer in de afgelopen weken? Wat deze lente extra bijzonder maakt, is dat we voor het eerst in twee jaar ook zonder restricties kunnen genieten van het seizoen. Je merkt aan veel dingen dat we de schade aan het inhalen zijn met zijn allen. Gezellig drukke winkelstraten, evenementen en festivals, maar ook meer informele en zakelijke afspraken op locatie. Mooi dat het weer kan.

Lees meer » 6 mei 2022
Altijd doorgaan: het inspirerende voorbeeld van de horeca-ondernemer

Altijd doorgaan: het inspirerende voorbeeld van de horeca-ondernemer

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat corona haar intrede deed in Nederland. Voor heel veel ondernemers is dit een moeilijke periode geweest. Aan het begin van de coronatijd was het ook bij luc4me even heel stil. Dat doet uiteraard wel wat met je. Niet alleen als ondernemer, maar ook als mens. Je vraagt je af of de dingen weer aan zullen trekken en hoe de toekomst eruit gaat zien. Gelukkig was dit van voorbijgaande aard en zijn er alweer heel wat mooie projecten op mijn pad gekomen.

Lees meer » 2 februari 2022
WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij