• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

luc4me wenst je een fijne vakantieperiode!

Vlak voor onze zomervakantie neem ik altijd even de tijd om jullie als gewaardeerde relaties een persoonlijk bericht te sturen. Hoe heb jij de afgelopen periode beleefd? Wat is er veranderd en waar kijk je naar uit? 

Terugkijken  

Voor de meesten van ons zal het afgelopen school- en werkjaar geen jaar zijn dat we gauw zullen vergeten. Voor sommige mensen stond noodgedwongen alles stil. Anderen kregen het juist buitensporig druk onder moeilijke omstandigheden. Gezellige, verbindende momenten vierden we helaas alleen op afstand of in zeer kleine kring. Als ondernemer merkte ik dit, doordat mooie, verbindende buurtprojecten in deze periode niet of nauwelijks werden gestart. De afgelopen periode zijn er gelukkig wél een paar hele mooie banken geplaatst, ieder met een bijzonder verhaal. 

En nu....vakantie. 

Wat is het heerlijk dat we na zo’n bewogen jaar, waarin we tegelijkertijd stil leken te staan, er even lekker tussenuit mogen. Als er iets is dat de coronaperiode mij heeft gebracht, dan is het wel het besef dat écht stilstaan niet bestaat. Want ongemerkt gaat de tijd gewoon verder en veranderen wij gewoon mee. Ik ga er heerlijk tussenuit met mijn gezin, maar niet helemaal als vanouds. Onze vaste stek in Thailand is voor nu nog even een brug te ver, we blijven ook dit jaar weer in Europa. De grootste verandering is wel dat mijn dochter voor het eerst niet meer mee gaat. Kleine meisjes worden groot en als moeder wens je je kinderen ook hun eigen ervaringen toe. Het zal best even wennen zijn zonder haar, en misschien wat stiller. Vakantie betekent ook letterlijk “lege tijd”. Ik hoop die lege tijd vooral te vullen met uitrusten en bijtanken. Zo komt er letterlijk ruimte voor een nieuw en ander begin. 

Alvast een blik vooruit

Stiekem kijk ik er nu al naar uit: straks met frisse moed weer starten in een open samenleving. Maar eerst volop genieten, opladen en nieuwe inspiratie verzamelen. Zodat we dadelijk helemaal klaar zijn voor een tijd die hopelijk bol zal staan van nieuwe ontmoetingen, initiatieven en contacten. Of je nu thuis blijft, nog even dicht bij huis blijft of weer gaat reizen: ik hoop dat je thuis mag komen bij jezelf en je dierbaren. 

luc4me is gesloten vanaf 26 juli. Vanaf 23 augustus staan we weer voor je klaar. 

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.