• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

luc4me wenst iedereen fijne kerstdagen en een verrassend 2022

Ook 2021 was voor veel mensen niet het makkelijkste jaar. Ook nu werd er een groot beroep gedaan op ons aanpassingsvermogen en onze creativiteit. Gelukkig hebben we, samen met vele enthousiaste en creatieve mensen, weer vele prachtige projecten mogen realiseren. Met vertrouwen en verwachting kijken we uit naar 2022. Maar nu is het eerst tijd om stil te staan en te genieten van al het goede wat er nu is. 

Wij wensen al onze opdrachtgevers, partners, relaties en alle mensen die ons pad kruisten in 2021, hele fijne kerstdagen en een kleurrijk en creatief 2022. Van 22 december tot en met 7 januari zijn wij gesloten. 

Wil je het nieuwe jaar goed beginnen met een kant-en-klare mooie betonnen bank voor je bedrijf of organisatie, een vernieuwend eigen ontwerp laten uitwerken of juist met een school, instelling of de buurt creatief aan de slag met mozaïek en beton? Neem gerust voor de feestdagen al even contact met ons op voor een oriënterend gesprek, of plan een afspraak met ons in het nieuwe jaar. Vanaf 10 januari staan we weer klaar om mee te denken en jouw idee te verwezenlijken. 

 

WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.