• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

luc4me wenst iedereen fijne feestdagen en een kleurrijk 2019

luc4me kerstkaart

Het einde van het jaar is een periode waarin we als bedrijf de balans opmaken, terugblikken en plannen maken voor het nieuwe jaar. Wij kunnen terugkijken op een prachtig jaar, met een scala aan gerealiseerde projecten. Van stoere bank met logo of graffitikunst, naar verbindend mozaïekproject tot uniek maatwerk: allerlei soorten objecten passeerden de revue. Naast het realiseren van de projecten zelf, maakten we ook kennis met vele enthousiaste en creatieve mensen. Met vertrouwen zien we 2019 tegemoet.

Maar eerst: tijd voor quality time met familie, vrienden en kennissen. Wij wensen al onze opdrachtgevers, partners, relaties en alle mensen die ons pad kruisten in 2018 verrassende kerstdagen en een kleurrijk en creatief 2019. Van 24 december tot en met 5 januari zijn wij gesloten.

Wil je het nieuwe jaar goed beginnen met een kant-en-klare mooie betonnen bank voor je bedrijf of organisatie, of juist met een school, instelling of de buurt creatief aan de slag met mozaïek en beton? Neem gerust voor de feestdagen al even contact met ons op voor een oriënterend gesprek, of plan een afspraak met ons in het nieuwe jaar. Vanaf 7 januari staan we weer stand-by om mee te denken en jouw idee te verwezenlijken.

 

 

WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.