• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

luc4me: Al 9 jaar verrassend in beton

Deze maand vieren we het 9-jarig bestaan van luc4me, en dat is geen 1 aprilgrap ;-)  Het is een mijlpaal waar ik erg trots op ben. Toen we in 2014 begonnen, had ik nooit gedacht dat we ondertussen zoveel mooie projecten op onze naam zouden hebben. 

luc4me begon als een klein bedrijfje dat zich richtte op het produceren van betonnen stoelen, banken en designelementen op maat.

Gouden samenwerking met Riboton

In deze 9 jaar is mijn bedrijf uitgegroeid tot een allround partner op het gebied van creatieve betonnen elementen en maatwerk. Voor de realisatie van de objecten werk ik nauw samen met mijn man, Rino Bodt, die samen met zn team het bedrijf Riboton runt. Na 9 jaar blijkt deze combinatie nog steeds een gouden match! Ik ben dan ook heel dankbaar dat wij deze samenwerking op deze manier mogen doen.

Vaste samenwerkingen die tot mooie vriendschappen hebben geleid

Ik wil ook onze klanten en partners bedanken voor hun vertrouwen in ons. Mijn vaste kunstenaar Ruud van Koogerkunst, Michel van Your Identity Reclame, het sociaal-ontwikkelbedrijf Pantar in Amsterdam, Melis Logitics onze transporteur, Ron en Michel van Enflow voor mijn website en CopyRobin voor mijn teksten. Stuk voor stuk zijn zij een cruciaal onderdeel van het succes van luc4me. 

Daarnaast ben ik enorm dankbaar voor al mijn lieve klanten en het door hun gestelde onvoorwaardelijke vertrouwen in luc4me. Samen hebben we prachtig mooie projecten mogen realiseren en zijn er mooie vriendschappen ontstaan. Ik ben vereerd om met jullie samen te werken en ik hoop nog vele jaren aan jullie zijde te kunnen staan. 

Wie jarig is, trakteert!

Deze mijlpaal laten we niet ongemerkt voorbij gaan. Daarom geven we 100 euro korting (exclusief btw) op onze favoriet betonnen banken: de Sophey, Armstrong, Maisie en Grand. 


Sophey: de luc4me original

Sophey is een luc4me original: de bank waar het 9 jaar geleden allemaal mee begon. Het is een duurzame betonnen sofa met uitnodigende ronde vormen en één armleuning. Sophey is de Schotse variant van het Griekse Sophia, wat wijsheid betekent. 

Maisie: stijlvol en handzaam

Maisie is een stijlvolle, handzame bank en het zusje van de McKay. Maisie is kleiner dan de meeste andere banken in de collectie van luc4me, maar biedt door de halve rugleuning wel voldoende ruimte om te zitten. Maisie betekent ‘parel, licht’. De bank doet zijn naam eer aan want het is echt een pareltje om te zien! 

Armstrong: robuust maar toch speels

De Armstrong is een robuuste betonnen bank, die door zijn ronde en uitnodigende vormen toch speels overkomt. De Armstrong omringt je tijdens het zitten met zijn twee stevige armleuningen en zijn comfortabele hoge rug.

Grand: uitnodigend en intiem

De Grand is een intieme bank van topformaat. Een Schotse uitspraak is: “you’re grand!” wat betekent “Je bent een topper!”. Met zijn ronde en intieme vorm omarmt hij iedereen die zijn gezelschap opzoekt.

Speciale verjaardagsactie

Alle banken kunnen versierd worden met mozaïek of graffiti. Vier onze verjaardag met ons mee en bestel nu een van onze banken om van deze mooie aanbieding te profiteren. Je kunt de gehele maand april gebruik maken van deze verjaardagsactie. 

Klik hier voor meer informatie!

 

 

WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.