• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Licht verbindt ons / Buitenbanken verbinden ons - het hele jaar door!

visual-dieren-tbv-website

De herfst: donkere avonden in het teken van het licht

De herfst somber? Helemaal niet! Eigenlijk staat de herfst juist in het teken van het licht. De dagen worden korter, en het duurt niet lang meer voordat bij het avondeten de lampen branden. De donkere uren maken ons er juist bewust van dat licht zo belangrijk is. En laten ons er extra van genieten.

Dankzij licht zien we elkaar. De zon brengt ons overdag naar buiten en schept verbinding tussen ons, met zowel bekenden als onbekenden om ons heen. De zon brengt ons in beweging, zorgt voor nieuwe indrukken, inspiratie, nieuwe ontdekkingen.

De donkere avonden brengen ons naar binnen - en dichter bij elkaar. Bij kaarslicht, knus op de bank, genieten we van elkaars gezelschap. Deze intimiteit maakt onze banden hechter. De rust die het creëert laadt ons op voor het nieuwe jaar.

Een land vol buitenbanken

Maar voor gezelligheid en intimiteit hoef je niet te wachten tot je weer thuis bent. Op ieder moment van de dag kun je heerlijk ´bankhangen´. Gewoon op een buitenbank  heerlijk in de frisse lucht.

Wij van luc4me zien het al helemaal voor ons: een landschap vol betonnen buitenbanken. Tijdens een wandeling of op weg ergens naartoe strijk je neer op een bank. Je kijkt waar je nu eigenlijk op zit: een prachtig design van duizenden kleine mozaïeksteentjes.

Maak deel uit van de wereld om je heen

Een betonnen buitenbank maakt ontmoetingen in de open lucht mogelijk. De brede ontwerpen - zoals de Armstrong of de Sophey - zorgen ervoor dat je op veilige afstand toch een intiem gesprek kunt voeren. Ze maken het mogelijk om spontane praatjes te maken met vreemde mensen. Ze geven je het gevoel dat je leeft, deel uitmaakt van de wereld om je heen. Iets wat in deze tijd goud waard is.

Wil je voor een gevoel van verbinding zorgen in jouw bedrijf, buurt of gemeente? Het betonnen meubilair van luc4me kun je gezamenlijk bekleden met een persoonlijk mozaïek, met gepaste afstand! Of plaats een kant-en-klare bank in jouw gemeente en creëer de ultieme ontmoetingsplek. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

 

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.