• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Licht verbindt ons / Buitenbanken verbinden ons - het hele jaar door!

visual-dieren-tbv-website

De herfst: donkere avonden in het teken van het licht

De herfst somber? Helemaal niet! Eigenlijk staat de herfst juist in het teken van het licht. De dagen worden korter, en het duurt niet lang meer voordat bij het avondeten de lampen branden. De donkere uren maken ons er juist bewust van dat licht zo belangrijk is. En laten ons er extra van genieten.

Dankzij licht zien we elkaar. De zon brengt ons overdag naar buiten en schept verbinding tussen ons, met zowel bekenden als onbekenden om ons heen. De zon brengt ons in beweging, zorgt voor nieuwe indrukken, inspiratie, nieuwe ontdekkingen.

De donkere avonden brengen ons naar binnen - en dichter bij elkaar. Bij kaarslicht, knus op de bank, genieten we van elkaars gezelschap. Deze intimiteit maakt onze banden hechter. De rust die het creëert laadt ons op voor het nieuwe jaar.

Een land vol buitenbanken

Maar voor gezelligheid en intimiteit hoef je niet te wachten tot je weer thuis bent. Op ieder moment van de dag kun je heerlijk ´bankhangen´. Gewoon op een buitenbank  heerlijk in de frisse lucht.

Wij van luc4me zien het al helemaal voor ons: een landschap vol betonnen buitenbanken. Tijdens een wandeling of op weg ergens naartoe strijk je neer op een bank. Je kijkt waar je nu eigenlijk op zit: een prachtig design van duizenden kleine mozaïeksteentjes.

Maak deel uit van de wereld om je heen

Een betonnen buitenbank maakt ontmoetingen in de open lucht mogelijk. De brede ontwerpen - zoals de Armstrong of de Sophey - zorgen ervoor dat je op veilige afstand toch een intiem gesprek kunt voeren. Ze maken het mogelijk om spontane praatjes te maken met vreemde mensen. Ze geven je het gevoel dat je leeft, deel uitmaakt van de wereld om je heen. Iets wat in deze tijd goud waard is.

Wil je voor een gevoel van verbinding zorgen in jouw bedrijf, buurt of gemeente? Het betonnen meubilair van luc4me kun je gezamenlijk bekleden met een persoonlijk mozaïek, met gepaste afstand! Of plaats een kant-en-klare bank in jouw gemeente en creëer de ultieme ontmoetingsplek. Meer weten? Neem gerust contact met ons op!

 

Lees verder

Op een mozaïekbank zit je samen!

Op een mozaïekbank zit je samen!

De zomer is begonnen. We leven met zijn allen weer volop buiten en trekken er ook weer lekker op uit. Ook als ik vrij ben, houd ik mijn ogen natuurlijk open als ik een mooie plek bezoek. Of dat nu voor vakantie is of gewoon een dagje weg. Onwillekeurig vallen mij altijd de bankjes op, in alle soorten, maten en materialen. Of het nu gaat om hout, metaal of beton met mozaïek, klassiek, modern of uniek in zijn soort: alles neem ik in mij op als inspiratie.

Lees meer »10 juni 2022
Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Heb je ook zo genoten van het prachtige weer in de afgelopen weken? Wat deze lente extra bijzonder maakt, is dat we voor het eerst in twee jaar ook zonder restricties kunnen genieten van het seizoen. Je merkt aan veel dingen dat we de schade aan het inhalen zijn met zijn allen. Gezellig drukke winkelstraten, evenementen en festivals, maar ook meer informele en zakelijke afspraken op locatie. Mooi dat het weer kan.

Lees meer » 6 mei 2022
Altijd doorgaan: het inspirerende voorbeeld van de horeca-ondernemer

Altijd doorgaan: het inspirerende voorbeeld van de horeca-ondernemer

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat corona haar intrede deed in Nederland. Voor heel veel ondernemers is dit een moeilijke periode geweest. Aan het begin van de coronatijd was het ook bij luc4me even heel stil. Dat doet uiteraard wel wat met je. Niet alleen als ondernemer, maar ook als mens. Je vraagt je af of de dingen weer aan zullen trekken en hoe de toekomst eruit gaat zien. Gelukkig was dit van voorbijgaande aard en zijn er alweer heel wat mooie projecten op mijn pad gekomen.

Lees meer » 2 februari 2022
WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij