• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Hoe je als gemeente de openbare ruimte opnieuw tot leven kunt brengen

Als gemeente wil je graag dat de openbare ruimtes aantrekkelijk en uitnodigend zijn voor bewoners en bezoekers. Dit is namelijk de plek waar mensen samenkomen, interactie hebben en genieten van verschillende activiteiten en faciliteiten. Hier kunnen mensen hun sociale en culturele leven ontwikkelen, zich ontspannen en zich verbinden met hun omgeving. Het is daarom belangrijk dat de openbare ruimte met zorg wordt ontworpen, beheerd en onderhouden, zodat het toegankelijk is voor iedereen en voldoet aan de behoeften van de gemeenschap.

Beton: een steengoed materiaal

Het ontwerp van de buitenruimte bevat vaak elementen zoals paden, bankjes, planten en verlichting. De materialen die worden gebruikt in de openbare ruimte moeten duurzaam en gemakkelijk te onderhouden zijn en passen bij de omgeving.

Betonnen meubels zijn om die reden enorm geschikt voor het inrichten van de buitenruimte. De meubels zijn duurzaam, robuust en kunnen jarenlang meegaan zonder al te veel onderhoud nodig te hebben. Bovendien zijn ze bestand tegen weersinvloeden en vandalisme, waardoor ze zeer geschikt zijn voor gebruik in de buitenlucht.

Duurzame veelzijdige oplossing

luc4me is al 9 jaar de bekendste aanbieder van unieke betonnen banken en meubels, maar ook van andere op maat gemaakte betonproducten. Je vindt de typische luc4me meubels in parken, op locaties van instellingen en scholen, en in openbare ruimtes door het hele land. Betonnen meubels zijn sterk en duurzaam en bieden daarom een ideale oplossing voor openbare ruimtes. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in verschillende modellen en volledig te voorzien van een uniek design, waardoor ze makkelijk aan te passen zijn aan de specifieke sfeer en stijl van een dorp of stad. 

Samenwerking met kunstenaars

Je kunt bij ons terecht voor een betonnen meubel ter ere van een jubileum, sociaal project, of je kunt een maatwerkopdracht laten uitvoeren. Niets is ons te gek. Onze slogan is niet voor niets: verrassend in beton. Voor bijzonder straatmeubilair ben je bij ons aan het juiste adres. Luc4me werkt samen met verschillende kunstenaars en sociale werkplaatsen om de bank van een kleurrijk design te voorzien met bijvoorbeeld graffiti of mozaïek. Aan de hand van jouw ideeën en schetsen, creëren we geheel nieuwe zitmeubels.

Neem nu contact op voor een betonnen meubel op maat

Een prettige en mooie buitenruimte brengt mensen bij elkaar en maakt de wereld een fijnere plek: met één bank tegelijk.We denken graag met je mee om te bepalen wat het beste aansluit bij de specifieke wensen en behoeften van jouw gemeente. Wij bieden maatwerkoplossingen om jouw gemeente tot leven te brengen. 

Meer informatie? Kom in contact

 

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.