• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Geef kleur en fleur aan de buitenruimte met betonnen bloemen

Een van onze eigen favoriete producten in het assortiment is de betonnen bloem. Waarom? Door de relatief bescheiden afmeting en het multifunctionele ontwerp is een betonnen bloem bijna overal te plaatsen, alleen of in een groepje voor een speels effect. Ze zijn weersbestendig, robuust genoeg om op te zitten of op te spelen en uniek af te werken met mozaïek. Perfect voor tuinen, parken, schoolpleinen of in het straatbeeld. 

Een betonnen bloem voor iedere plek én gelegenheid

Inmiddels bloeien er al heel wat van onze betonnen bloemen her en der in het land, en het leuke is: er is geen één bloem hetzelfde. Bloemen symboliseren het leven en vormen daardoor een passend symbool voor diverse gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een feestelijke gelegenheid zoals de opening van een nieuw gebouw, een afscheid, het maken van een statement of gewoon een kleurrijke en speelse onderbreking in de buitenruimte. 

Twee modellen: Flora en Ianna 

Onze betonnen bloemen zijn er in twee modellen, namelijk de Ianna (met vijf bloembladen) en de Flora (met vier bloembladen). Zet je verbeelding aan het werk en maak een uniek kunstwerk. Zo toverden de leerlingen van OBS De Zilveren Maan de Flora om tot… een vlinder! Of creëer bijvoorbeeld een stralende zon met de vijfbladige Ianna. De mogelijkheden zijn eindeloos: laat je inspireren door de voorbeelden. 

Zelf doen: we helpen je een stapje op weg

Wil je zelf aan het werk, bijvoorbeeld met een groep leerlingen of cliënten onder begeleiding? Dan helpen wij je op weg met een handleiding en het bestellen van de gewenste steentjes. Liever ook de begeleiding uit handen geven? Dan kunnen wij je wellicht, afhankelijk van het project en de locatie, in contact brengen met een ervaren en creatieve begeleider uit ons netwerk. 

Nu tijdelijk voor een aantrekkelijke actieprijs

In de nazomer creatief van start met bewoners, leerlingen of collega’s? Zowel Ianna als Flora zijn tijdelijk voor een aantrekkelijke actieprijs verkrijgbaar. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Op de hoogte blijven van ál onze verrassende en creatieve producten met beton? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.