• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Een herdenkingsbank: een waardevol alternatief voor een gedenksteen

Inmiddels leven we al anderhalf jaar in een wereld met corona en de daarbij behorende regels. Iedereen gaat daar op zijn eigen manier mee om. Ik vind het mooi om te zien dat het ook de creativiteit en innovativiteit van mensen enorm heeft vergroot. 

Mozaiek Judith Lang

Ik merk dat bijvoorbeeld aan de aanvragen die wij krijgen voor bijzondere betonnen meubels. Creatieve ideeën die mijn werk nog veel mooier maken! Samen met mijn klanten kijk ik hoe wij die prachtige ideeën het beste omzetten in een meubel of object vol betekenis.

We merken dat er door een steeds beter perspectief ook meer ruimte komt voor rust en bezinning. Er komt ruimte voor mensen om te gaan herdenken. Mensen gaan op zoek naar een fijne plek om samen te komen. En om mooie herinneringen op te halen van hun dierbaren. Een herinneringsbank is daarmee bijvoorbeeld een waardevol alternatief voor een gedenksteen.

Modellen

Twee modellen die momenteel erg gewild zijn als herdenkingsbank vanwege hun mooie uitstraling, zijn McKay  en zijn ‘zusje’  Maisie.Voor meer informatie over deze specifieke banken verwijzen wij je graag naar onze website. Wij hebben dit moment een bijzondere actie, deze is geldig tot eind juni 2021.

Mozaïek

Het gebruik van mozaïek geeft een persoonlijke tint aan deze herdenkingsbanken. In sommige gevallen is het een proces van saamhorigheid, waarbij families samen mozaïeken om zo hun dierbaren te herdenken.

Mocht je meer willen weten over onze mozaïekbanken of heb je een mooi idee voor een herdenkingsbank? Laat het ons weten!

Wij denken graag met je mee om dit soort bijzondere locaties de waarde te geven die ze verdienen.

Contact

 

 

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.