• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Een herdenkingsbank: een waardevol alternatief voor een gedenksteen

Inmiddels leven we al anderhalf jaar in een wereld met corona en de daarbij behorende regels. Iedereen gaat daar op zijn eigen manier mee om. Ik vind het mooi om te zien dat het ook de creativiteit en innovativiteit van mensen enorm heeft vergroot. 

Mozaiek Judith Lang

Ik merk dat bijvoorbeeld aan de aanvragen die wij krijgen voor bijzondere betonnen meubels. Creatieve ideeën die mijn werk nog veel mooier maken! Samen met mijn klanten kijk ik hoe wij die prachtige ideeën het beste omzetten in een meubel of object vol betekenis.

We merken dat er door een steeds beter perspectief ook meer ruimte komt voor rust en bezinning. Er komt ruimte voor mensen om te gaan herdenken. Mensen gaan op zoek naar een fijne plek om samen te komen. En om mooie herinneringen op te halen van hun dierbaren. Een herinneringsbank is daarmee bijvoorbeeld een waardevol alternatief voor een gedenksteen.

Modellen

Twee modellen die momenteel erg gewild zijn als herdenkingsbank vanwege hun mooie uitstraling, zijn McKay  en zijn ‘zusje’  Maisie.Voor meer informatie over deze specifieke banken verwijzen wij je graag naar onze website. Wij hebben dit moment een bijzondere actie, deze is geldig tot eind juni 2021.

Mozaïek

Het gebruik van mozaïek geeft een persoonlijke tint aan deze herdenkingsbanken. In sommige gevallen is het een proces van saamhorigheid, waarbij families samen mozaïeken om zo hun dierbaren te herdenken.

Mocht je meer willen weten over onze mozaïekbanken of heb je een mooi idee voor een herdenkingsbank? Laat het ons weten!

Wij denken graag met je mee om dit soort bijzondere locaties de waarde te geven die ze verdienen.

Contact

 

 

Lees verder

Op een mozaïekbank zit je samen!

Op een mozaïekbank zit je samen!

De zomer is begonnen. We leven met zijn allen weer volop buiten en trekken er ook weer lekker op uit. Ook als ik vrij ben, houd ik mijn ogen natuurlijk open als ik een mooie plek bezoek. Of dat nu voor vakantie is of gewoon een dagje weg. Onwillekeurig vallen mij altijd de bankjes op, in alle soorten, maten en materialen. Of het nu gaat om hout, metaal of beton met mozaïek, klassiek, modern of uniek in zijn soort: alles neem ik in mij op als inspiratie.

Lees meer »10 juni 2022
Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Heb je ook zo genoten van het prachtige weer in de afgelopen weken? Wat deze lente extra bijzonder maakt, is dat we voor het eerst in twee jaar ook zonder restricties kunnen genieten van het seizoen. Je merkt aan veel dingen dat we de schade aan het inhalen zijn met zijn allen. Gezellig drukke winkelstraten, evenementen en festivals, maar ook meer informele en zakelijke afspraken op locatie. Mooi dat het weer kan.

Lees meer » 6 mei 2022
Altijd doorgaan: het inspirerende voorbeeld van de horeca-ondernemer

Altijd doorgaan: het inspirerende voorbeeld van de horeca-ondernemer

Het is alweer bijna twee jaar geleden dat corona haar intrede deed in Nederland. Voor heel veel ondernemers is dit een moeilijke periode geweest. Aan het begin van de coronatijd was het ook bij luc4me even heel stil. Dat doet uiteraard wel wat met je. Niet alleen als ondernemer, maar ook als mens. Je vraagt je af of de dingen weer aan zullen trekken en hoe de toekomst eruit gaat zien. Gelukkig was dit van voorbijgaande aard en zijn er alweer heel wat mooie projecten op mijn pad gekomen.

Lees meer » 2 februari 2022
WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij