Momenteel zijn wij telefonisch niet of slecht te bereiken. Stuur een whatsapp bericht naar ons mobiele nummer of een email naar info@luc4me.com, dan zullen wij hier zo snel mogelijk op reageren. Alvast bedankt!
  • Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Een betonnen tuinbank maakt jouw tuin exclusief

Een betonnen tuinbank maakt jouw tuin exclusief

Ben je op zoek naar een mooie bank voor in de tuin? Of wil je je hele tuin gaan verbouwen? Dan is een betonnen tuinbank een uitstekende keuze. Beton is een natuurlijk en eerlijk product en staat prachtig in allerlei natuurlijke omgevingen zoals een moderne of een klassieke tuin. Met een betonnen tuinbank maak je jouw tuin echt exclusief!

Exclusief en uniek design

Het leuke aan een tuinbank van beton is dat exclusiviteit en uniek design centraal staan. Je kunt kiezen voor een standaard betonnen tuinbank, maar je kunt ook kiezen voor een eigen design. Van beton zijn alle mogelijke soorten zitmeubels te produceren.Wil je echt voor iets exclusiefs gaan? Kies dan voor een beschilderde betonnen tuinbank of een tuinbank met mozaïek. Op basis van jouw wensen wordt een ontwerp gemaakt. Eén van onze kunstenaars maakt er dan een uniek zitmeubel van.

Vaker buiten zitten

Het grote voordeel van betonnen buitenmeubilair is dat het bestand is tegen weer en wind. Dit betekent dat je betonnen tuinbank dag in dag uit, jaar in jaar uit, buiten kan blijven staan. Geen gehannes met zeil en geen gesjouw met je tuinmeubilair in het voor- en najaar. Je zult merken dat je steeds vaker buiten gaat zitten. Op een mooie dag rustig een boek lezen of een drankje drinken is ook in het voorjaar en najaar mogelijk met een tuinbank van beton. Want tuinmeubels van ander materiaal haal je niet elke keer tevoorschijn om een half uurtje te genieten van het zonnetje.

Een duurzame keuze

Naast dat beton een mooie keuze is voor je tuinmeubilair, is het ook een duurzame keuze. Beton bestaat namelijk geheel uit natuurlijke materialen. Een betere keuze voor het milieu dus, omdat beton volledig recyclebaar is. Omdat beton een ontzettend duurzaam materiaal is, gaat het erg lang mee. Je hoeft met een betonnen tuinbank dus niet elke paar jaar nieuw tuinmeubilair te kopen.

Verrassend in beton

Benieuwd naar de mogelijkheden van een tuinbank van beton voor jouw tuin? Neem dan vrijblijvend contact op met luc4me. Wij zijn verrassend in beton en staan altijd open voor een nieuwe interessante uitdaging.

WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij

Momenteel zijn wij telefonisch niet of slecht te bereiken. Stuur een whatsapp bericht naar ons mobiele nummer of een email naar info@luc4me.com, dan zullen wij hier zo snel mogelijk op reageren. Alvast bedankt!