• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Burendag 2017: doe iets leuks met beton

Zet je in voor je buurt

Het initiatief van de Burendag ligt bij Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten. Als je je samen inzet voor je buurt. Vanaf half juni kunnen nieuwe activiteiten worden aangemeld op http://www.oranjefonds.nl/aanvraag-indienen. Dien je aanvraag in en kijk of je in aanmerking komt voor een financiële bijdrage om je buurtproject te ondersteunen.

Douwe Egberts en Oranje Fonds

Douwe Egberts en het Oranje Fonds bevorderen het contact en de verbinding tussen buren. Ze willen buren met elkaar in contact brengen. Douwe Egberts door een goede kop koffie en het Oranje Fonds door het steunen van sociale initiatieven. De contacten die de basis zijn voor een leuke, geslaagde Burendag.

Doe iets leuks met beton

De betonnen zitmeubels van luc4me zijn dé manier om samen creatief bezig te zijn. Om samen iets te creëren waar je nog jarenlang plezier van hebt. Beton is een eerlijk, duurzaam, krachtig en sterk product. Een product dat uitnodigt om op plaats te nemen, gezellig met elkaar te buurten of om te genieten van de mooie buurt.  

Vrolijk je buurt op

Beton een saai product? Nee hoor, helemaal niet. De mogelijkheden met beton zijn juist eindeloos. Kies voor onze betonnen bloemen met een vrolijk mozaïekpatroon. En hoe bijzonder is het om zelf met mozaïek aan de slag te gaan? Wij bieden kant-en-klare mozaïekpakketten om je buurt op te vrolijken.

Een pakket bestaat uit mozaïeksteentjes, lijm, voegmiddel en een duidelijke gebruiksaanwijzing. Met deze mozaïekpakketten kun je je betonnen zitmeubel zelf voorzien van een eigen prachtig ontwerp of eventueel het ontwerp van een kunstenaar.

Neem contact op met luc4me

Wil je meer weten over onze uitgebreide mogelijkheden voor Burendag 2018? Neem dan vrijblijvend contact op met luc4me. We helpen je graag.

WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.