In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten van 18 juli tot met 19 augustus 2022 !
  • Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Bijzonder geschenk voor een buitengewone gelegenheid

Waarom beton?

Beton is een krachtig, inspirerend en eerlijk product. En de mogelijkheden met beton zijn verrassend. Daarnaast is beton een recyclebaar en duurzaam product. Met als resultaat dat dit bijzonder kado levenslang meegaat. Ook als het in weer en wind buiten blijft staan. Daarom beton dus!

De unieke mogelijkheden van beton

Bij betonnen meubelen denken we meestal meteen aan een saaie, grijze uitstraling. Maar het tegenovergestelde is waar. Beton heeft veel unieke en exclusieve mogelijkheden. Mogelijkheden die van een betonnen bank een bijzonder en speciaal geschenk maken. En zoals gezegd is één van de allergrootste voordelen van beton dat het een lange levensduur heeft. Met andere woorden: jullie bijzonder geschenk blijft. Het is een eeuwige herinnering aan deze buitengewone gelegenheid. 

Betonnen bank beschilderen

Hoe gaaf is het om ter ere van het zoveel jarig bestaan van het bedrijf, de organisatie of de vereniging een betonnen bank te laten beschilderen? Laten beschilderen met het logo, een bijzondere boodschap of een uniek en eigen ontwerp. Een ontwerp dat past bij de betreffende organisatie.

Betonnen bank met mozaïekafbeelding

Een mozaïekafbeelding op een betonnen bank is één van onze unieke mogelijkheden. Een gedeelte of het gehele betonnen product kan met mozaïek belegd worden. Ook hierin is de keuze uitgebreid. Samen met een mozaïekexpert ga je aan de slag om een mooie afbeelding, een uniek ontwerp, samen te stellen. Het leuke aan mozaïek is dat je er ook voor kunt kiezen om dit zelf te doen. Zelf aan de slag te gaan met een mozaïekpakket. Hoe bijzonder dat het eigen personeel of de eigen leden eigenhandig een speciaal geschenk hebben gemaakt? 

Wij helpen je graag

Dus ben je op zoek naar een bijzonder geschenk voor een buitengewone gelegenheid? Dan is een betonnen bank echt iets voor jou. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes.

Lees verder

Transport: de onmisbare schakel

Transport: de onmisbare schakel

Ondernemen wordt vaak omschreven als ‘eigen baas’ zijn. Toch vind ik dat een eenzijdige manier van kijken. Voor alles wat je doet als ondernemer, heb je anderen nodig. Of het nu gaat om grondstoffen, afwerking of vervoer: je zit nooit alleen op je eigen eiland. Op een fijne manier werken is alleen mogelijk met de juiste contacten en betrouwbare partners. Voor het transport werk ik daarom ook met vaste transportbedrijven.

Lees meer » 5 juli 2022
Op een mozaïekbank zit je samen!

Op een mozaïekbank zit je samen!

De zomer is begonnen. We leven met zijn allen weer volop buiten en trekken er ook weer lekker op uit. Ook als ik vrij ben, houd ik mijn ogen natuurlijk open als ik een mooie plek bezoek. Of dat nu voor vakantie is of gewoon een dagje weg. Onwillekeurig vallen mij altijd de bankjes op, in alle soorten, maten en materialen. Of het nu gaat om hout, metaal of beton met mozaïek, klassiek, modern of uniek in zijn soort: alles neem ik in mij op als inspiratie.

Lees meer »10 juni 2022
Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Heb je ook zo genoten van het prachtige weer in de afgelopen weken? Wat deze lente extra bijzonder maakt, is dat we voor het eerst in twee jaar ook zonder restricties kunnen genieten van het seizoen. Je merkt aan veel dingen dat we de schade aan het inhalen zijn met zijn allen. Gezellig drukke winkelstraten, evenementen en festivals, maar ook meer informele en zakelijke afspraken op locatie. Mooi dat het weer kan.

Lees meer » 6 mei 2022
WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij