• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Bijzonder geschenk voor een buitengewone gelegenheid

Waarom beton?

Beton is een krachtig, inspirerend en eerlijk product. En de mogelijkheden met beton zijn verrassend. Daarnaast is beton een recyclebaar en duurzaam product. Met als resultaat dat dit bijzonder kado levenslang meegaat. Ook als het in weer en wind buiten blijft staan. Daarom beton dus!

De unieke mogelijkheden van beton

Bij betonnen meubelen denken we meestal meteen aan een saaie, grijze uitstraling. Maar het tegenovergestelde is waar. Beton heeft veel unieke en exclusieve mogelijkheden. Mogelijkheden die van een betonnen bank een bijzonder en speciaal geschenk maken. En zoals gezegd is één van de allergrootste voordelen van beton dat het een lange levensduur heeft. Met andere woorden: jullie bijzonder geschenk blijft. Het is een eeuwige herinnering aan deze buitengewone gelegenheid. 

Betonnen bank beschilderen

Hoe gaaf is het om ter ere van het zoveel jarig bestaan van het bedrijf, de organisatie of de vereniging een betonnen bank te laten beschilderen? Laten beschilderen met het logo, een bijzondere boodschap of een uniek en eigen ontwerp. Een ontwerp dat past bij de betreffende organisatie.

Betonnen bank met mozaïekafbeelding

Een mozaïekafbeelding op een betonnen bank is één van onze unieke mogelijkheden. Een gedeelte of het gehele betonnen product kan met mozaïek belegd worden. Ook hierin is de keuze uitgebreid. Samen met een mozaïekexpert ga je aan de slag om een mooie afbeelding, een uniek ontwerp, samen te stellen. Het leuke aan mozaïek is dat je er ook voor kunt kiezen om dit zelf te doen. Zelf aan de slag te gaan met een mozaïekpakket. Hoe bijzonder dat het eigen personeel of de eigen leden eigenhandig een speciaal geschenk hebben gemaakt? 

Wij helpen je graag

Dus ben je op zoek naar een bijzonder geschenk voor een buitengewone gelegenheid? Dan is een betonnen bank echt iets voor jou. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuzes.

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.