• Personaliseer banken
 • Op maat mogelijkheden
 • Persoonlijk advies
 • Transport mogelijkheden

Betonnen zitbanken voor buiten

betonnen zitbanken voor buiten

Betonnen zitbanken voor buiten

Wanneer je op zoek bent naar een zitbank voor in de tuin of in een park is het slim om te kijken naar de mogelijkheden voor betonnen varianten. Betonnen zitbanken voor buiten zijn niet alleen ontzettend gaaf om te zien: ze bieden veel verschillende voordelen.

Steeds vaker wordt er dan ook gekozen voor een zitbank van beton. Met op maat mogelijkheden en verschillende opties om de zitbank een 'eigen jasje' te geven vaak een logische keuze.

Betonnen zitbanken van luc4me

Bij luc4me worden betonnen zitbanken gerealiseerd: voor bedrijven, maar ook voor particulieren. De volgende soorten zitbanken zijn bekende modellen van luc4me:

 • lucbank1: de eerste betonnen bank in het assortiment van luc4me. Een robuuste betonnen zitbank met één leuning.

 • lucbank2: in tegenstelling tot de lucbank1 hebben deze betonnen zitbanken twee leuningen. Daarbij biedt deze zitbank voor buiten plek voor meerdere personen.

 • Bank Boris: een ronde bank die bestaat uit vier gelijke delen van beton. Perfect om bijvoorbeeld rondom een boom te plaatsen.

 • Betonnen Chesterfield: ontwikkelt in samenwerking met Marianne den Hartog. Betonnen zitbanken voor buiten in de welbekende Engelste Chesterfield stijl. 

Voordelen van een zitbank voor buiten van beton

Met een betonnen zitbank voor buiten haal je niet alleen een prachtig meubelstuk in de tuin: het biedt ook heel veel voordelen. Bekijk alle voordelen hieronder op een rij.

 • Makkelijk in onderhoud: in tegenstelling tot een zitbank van hout vergt een model van beton veel minder onder. Jaarlijks opschuren en opnieuw verven is verleden tijd!

 • Op maat te realiseren: in een specifieke afmeting? Geen probleem. Bij luc4me denken we met je mee en is er vaak van alles mogelijk om de betonnen zitbank op maat te maken.

 • Helemaal in een unieke uitvoering: een zitbank die je nergens anders zult tegenkomen! Creëer een uniek plaatje met een betonnen zitbank van luc4me. Denk hierbij aan specifieke kleuren of opdrukken.

 • Zitbanken kunnen tegen een stootje: geen loszittende armleuningen of een afgebroken meubelpoot. Betonnen zitbanken kunnen tegen een stootje, blijven op hun plek staan en geven geen kick bij storm of slecht weer.

Contact voor een op maat betonnen zitbank

Benieuwd naar de mogelijkheden voor betonnen zitbanken voor buiten in jouw tuin of bedrijventerrein? Neem vrijblijvend contact op met luc4me voor de verschillende mogelijkheden.

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.