• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Betonnen straatmeubilair in de toekomst

betonnen straatmeubilair toekomst

Op het gebied van meubilair wordt er de laatste tijd flink door geïnnoveerd. Van werkbureau's op kantoor die binnen een paar seconden omhoog gelift kunnen worden tot ergnomische stoelen waarmee je liggend je werk kunt doen. Maar niet alleen in kantoorgebouwen zien we veel innovaties: ook in het straatbeeld is er van alles merkbaar. Denk aan meubels in unieke vormen en diverse win-win situaties. Met name dit laatste is een ontwikkeling waar straatmeubilair in de toekomst steeds meer naar toe zal trekken. 

Toekomstig straatmeubilair: meer comfort en gemak

Als we inzoomen op divers straatmeubilair in de toekomst, valt er gelijk wat op. Gemak en comfort staan meestal centraal, waarbij we vaker de eerder benoemde win-win situatie tegenkomen. Denk aan het opladen van een telefoon terwijl je even plaatsneemt of het ontdekken van de omgeving middels een speelse manier. Het leren op een speelse manier wordt ook wel Gamification genoemd en zal zeker vaker gebruikt gaan worden in straatmeubilair!

Reclame verwerkt in meubilair

Een klein onderzoek op het web toont aan dat er steeds vaker straatmeubilair te vinden is, waarin reclame verwerkt kan worden. In onze ogen is het hierbij wel belangrijk dat de plank niet misgeslagen wordt: desbetreffende reclame dient een boodschap te hebben wat aansluit bij het 'unieke' meubilair waar men op plaats heeft genomen. 

Naast reclame verwachten we ook een grote groei op het gebied van meubilair met unieke verlichting. En wanneer dit steeds vaker in meubilair verwerkt zal worden, zal ook de vorm van slimme verlichting niet lang uitblijven. Denk aan mogelijkheden waarbij betonnen meubels op zullen vallen wanneer er iemand voorbij wandelt!

Toekomstig straatmeubilair voor meer beweging?

In landen als Japan is een sport-tuin middenin de stad al lang geen uitzondering meer. Wat echter een nieuwe opvallende ontwikkeling is, is meubilair wat kan zorgen voor meer actieve beweging voor de gebruiker hiervan. In veel gevallen kun je 'energie opwekken' door bijvoorbeeld plaats te nemen aan een betonnen tafel, waar fietspedalen onder te vinden zijn. Ga je trappen, dan kun je na het aansluiten van je telefoon op de ingebouwde stopcontact, je telefoon opladen!

Binnenkort een 'innovatieve' toevoeging bij luc4me!

Interessant he? Wij kunnen niet wachten om deze ontwikkelingen volwassen te zien worden. Daarbij hebben we gelijk een leuk nieuwtje: binnenkort komen we met een nieuwe innovatieve toevoeging bij luc4me! Wat dat precies is? Hou onze website en blog in de gaten!

 

WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.