• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Betonnen parkmeubilair

betonnen parkmeubilair

Betonnen parkmeubilair is een goede keuze

In parken en mooie groene wandelgebieden is het belangrijk om wandelaars en bezoekers een ontspannen omgeving te bieden. Tot rust komen, genieten en even heerlijk afzonderen van drukkere (stads)gebieden. Een mooie manier om te zorgen voor extra ontspanning is voor de keuze van geschikt meubilair voor openbare ruimtes

Op het gebied van parkmeubilair zijn er verschillende mogelijkheden. Denk aan banken om de wandeling even kort te onderbreken, een picknicktafel om heerlijk te lunchen in de buitenlucht of bijzondere zitmeubels in natuurlijke vormen. Wat de uitvoering van het parkmeubilair ook is, het is slim om te kiezen voor betonnen varianten. 

Geen onderhoud bij de keuze voor betonnen parkmeubilair

Met betonnen parkmeubilair is er weinig tot geen sprake van meermaals onderhoud; bij de bekendere houten bankjes dient er jaarlijks een nieuwe laag verf op te komen. Daarbij is houten parkmeubilair vaak minder bestand tegen vandalisme, iets waar beton meer bestand tegen is. 

Mogelijkheden voor meubilair voor parken bij luc4me

Wanneer je geïnteresseerd bent in parkmeubilair in betonnen uitvoering, ben je bij luc4me op de juiste plek. Wij realiseren unieke betonnen banken en ander meubilair wat helemaal van a tot z op maat gemaakt kan worden. Hierbij kun je denken aan specifieke kleuren, vormen of afmetingen. 

Transport van parkmeubilair nemen wij uit handen!

Een van de voordelen van meubilair van beton is dat het op zijn plek blijft staan en dus tegen een stootje kan. Het is dan wel zo makkelijk om ze eenmalig op de juiste plek te krijgen. Op het gebied van transport hoef je je geen zorgen te maken: bij luc4me zijn er mogelijkheden om het transport door ons te laten regelen!

Interesse in de verschillende mogelijkheden? Neem dan zeker een kijkje bij onze projecten of kom direct in contact!

WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.