In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten van 18 juli tot met 19 augustus 2022 !
 • Personaliseer banken
 • Op maat mogelijkheden
 • Persoonlijk advies
 • Transport mogelijkheden

Betonnen meubels op maat: mogelijkheden

betonnen meubels op maat

Waarom betonnen meubels op maat laten maken?

Bij de keuze voor betonnen meubels voor een bedrijf, gemeente of bijvoorbeeld een vereninging, is het interessant om te kijken naar op maat mogelijkheden. Er kunnen verschillende wensen zijn op het gebied van betonnen meubels. Van de afmetingen tot aan de uiteindelijke kleuren. We sommen enkele redenen op waarom op maat betonnen meubels interessant kunnen zijn:

 • Specifieke afmetingen zorgen voor een efficiënte ruimte indeling
 • Betonnen meubels in een 'eigen jasje' versterken de huisstijl of branding

 • Specifieke kleuren of opdrukken op betonnen meubels kunnen de sfeer bepalen binnen een gebied

 • Diverse vormen betonnen meubels zorgen voor extra comfort of nodigen uit om plaats te nemen

Dit zijn slechts enkele beweegredenen voor betonnen meubels op maat. Voor elke bedrijf, merk of product kunnen de redenen nét weer even anders zijn.

Mogelijkheden van betonnen meubels op maat

Wanneer het duidelijk is wat de redenen zijn voor het kiezen van op maat opties, is het slim om te kijken wat er dan ook echt daadwerkelijk mogelijk is. Zo kun je de wens hebben om betonnen meubels, bijvoorbeeld een betonnen bank, aan te laten sluiten op je huisstijl. Maar wat kan er dan vervolgens gerealiseerd worden? Laten we de mogelijkheden bij luc4me eens op een rij zetten:

 • Logo verdiept in de rugleuning van betonnen banken
 • Betonnen meubels in specifieke vormen 
 • Bank van beton in specifieke kleuren

 • Eigen inbreng in het op maat maken van betonnen meubels met behulp van mozaïek

Interesse in betonnen meubels op maat?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw specifieke op maat wensen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we met je mee kunnen denken. Tip: neem zeker ook een kijkje bij onze eerdere projecten voor een flinke dosis inspiratie.

Lees verder

Transport: de onmisbare schakel

Transport: de onmisbare schakel

Ondernemen wordt vaak omschreven als ‘eigen baas’ zijn. Toch vind ik dat een eenzijdige manier van kijken. Voor alles wat je doet als ondernemer, heb je anderen nodig. Of het nu gaat om grondstoffen, afwerking of vervoer: je zit nooit alleen op je eigen eiland. Op een fijne manier werken is alleen mogelijk met de juiste contacten en betrouwbare partners. Voor het transport werk ik daarom ook met vaste transportbedrijven.

Lees meer » 5 juli 2022
Op een mozaïekbank zit je samen!

Op een mozaïekbank zit je samen!

De zomer is begonnen. We leven met zijn allen weer volop buiten en trekken er ook weer lekker op uit. Ook als ik vrij ben, houd ik mijn ogen natuurlijk open als ik een mooie plek bezoek. Of dat nu voor vakantie is of gewoon een dagje weg. Onwillekeurig vallen mij altijd de bankjes op, in alle soorten, maten en materialen. Of het nu gaat om hout, metaal of beton met mozaïek, klassiek, modern of uniek in zijn soort: alles neem ik in mij op als inspiratie.

Lees meer »10 juni 2022
Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Heb je ook zo genoten van het prachtige weer in de afgelopen weken? Wat deze lente extra bijzonder maakt, is dat we voor het eerst in twee jaar ook zonder restricties kunnen genieten van het seizoen. Je merkt aan veel dingen dat we de schade aan het inhalen zijn met zijn allen. Gezellig drukke winkelstraten, evenementen en festivals, maar ook meer informele en zakelijke afspraken op locatie. Mooi dat het weer kan.

Lees meer » 6 mei 2022
WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij