• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Betonnen harten van luc4me verspreiden liefde

Bloemen en harten

Dit project is voortgekomen uit een eerder concept, waar betonnen bloemen op een schoolplein in Ugchelen zijn geplaatst. De samenwerking met de leerlingen was fantastisch en gezamenlijk hebben we vier grote bloemen voorzien van allerlei mooie kleuren en mozaïeken. Naast dat de leerlingen zich met elkaar verbonden voelden, werkte het opleuken van de bloemstukken ook ontspannend. Bovendien bleken kinderen met concentratieproblemen extra veel baat te hebben bij dit project. Dat positieve effect willen we natuurlijk voortzetten. Dit keer met mooie betonnen harten.

Vreugde en gezelligheid

Luc4me is ervan overtuigd dat onderwijs een zeer belangrijk onderdeel van de samenleving is en we zijn graag betrokken bij maatschappelijke onderwerpen. Aangezien iedereen weet waar een hartje voor staat, kunnen we met deze vorm direct liefde uitstralen en kinderen en volwassen eraan herinneren dat je aardig moet zijn voor elkaar. Op die manier wordt de wereld stukje bij beetje een fijnere plek! Extra mooi is dat de betonnen harten versierd kunnen worden, waardoor kinderen met elkaar samenwerken en op die manier dichter bij elkaar worden gebracht. Dit levert veel vreugde en gezelligheid op! Daarnaast zullen de gedecoreerde harten veel kleur brengen in de omgeving waar ze staan, wat weer een positief effect heeft op iedereen die ermee in aanraking komt.

Duurzame eigenschappen

Luc4me kiest expres voor beton, omdat dit een natuurlijk en eerlijk product is. Daarnaast staat het prachtig op een buitenplaats, zoals een park of een schoolplein. Beton is ook een duurzame keuze, want het is volledig recyclebaar. Omdat beton bestand is tegen weer en wind, gaat het lange tijd mee en kan iedereen nog jaren van de harten genieten.

De betonnen bloemen waren een groot succes en we zijn ervan overtuigd dat de betonnen harten dit succes nog eens zullen overtreffen, vanwege de zeer sterke achterliggende gedachte die iedereen begrijpt. De harten zullen niet alleen de kinderen verblijden, ze zullen ook meer kleur geven aan het schoolplein en ieder individu die de opgefleurde harten ziet een positief gevoel geven.

Zelf aan de gang!

Luc4me gaat dit project met betonnen harten samen met kinderen oppakken, maar we willen jou natuurlijk niet onthouden om zelf aan de slag te gaan met beton. Daarom is het mogelijk om een kleurrijke workshop bij ons te volgen, waar je samen met vrienden, familie of collega’s niet alleen gezellig bezig bent, maar je ook nog eens dichter bij elkaar komt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.