• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Betonnen banken en obstakels beschermen

Hoe kunnen betonnen zitmeubels bescherming bieden?

Vaak zie je dat evenementen sinds de terreurdreiging op verschillende manieren beveiligd worden. Eén van die manieren is het afzetten en blokkeren van toegangswegen naar het betreffende evenement. Waar vrachtwagens vaak als afzetting worden gebruikt, zouden betonnen meubels ook als blokkade kunnen dienen.

Vrachtwagens en andere vormen van blokkades kunnen mensen ook afschrikken. Ze worden weer met hun neus op de realiteit gedrukt. Betonnen zitmeubels daarentegen staan er het hele jaar door en worden zo dus niet meteen geassocieerd met ‘gevaar’.

Beton is erg sterk

Het allergrootste voordeel van beton in dit geval is dat het een erg sterk materiaal is. Het is een krachtig en eerlijk product. Betonnen zitmeubilair krijg je niet zomaar opzij en het gaat ook jarenlang mee. Duurzaamheid staat bij betonnen obstakels dus centraal. Een investering die zeker de moeite waard is.

Laat er een mooi kunstwerk van maken

Wanneer je ervoor kiest om betonnen obstakels te plaatsen om evenementen of objecten te beveiligen, kun je er ook voor kiezen om er een mooi kunstwerk van te laten maken. Wij kunnen ervoor zorgen dat onze betonnen zitmeubels en banken de openbare ruimte niet alleen veiliger maken, maar ook verfraaien. Zo vormen de betonnen obstakels een ware eyecatcher op de door jou beoogde locatie.

Wij laten je graag kennismaken met de mogelijkheden

Natuurlijk, met betonnen obstakels en betonnen straatmeubilair zullen de aanslagen echt niet de wereld uit geholpen worden. Maar een kleine bijdrage kan het zeker wel leveren om erger te voorkomen. Wij laten je in een vrijblijvend gesprek graag kennismaken met de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op.

WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.