• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Betonnen bank kopen: waar moet je op letten?

betonnen bank kopen waar moet je op letten

Wat gaaf dat je wellicht van plan bent om een betonnen bank te kopen! Vanwege het feit dat een betonnen bank een relatief grote aankoop is, zowel figuurlijk als letterlijk, is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Bij luc4me denken we altijd graag met je mee en bieden we je hulp bij het maken van de juiste keuze. 

We hebben de meest voornaamste zaken om op te letten bij het kopen van een betonnen bank voor je op een rij gezet.

Bereken de gewenste afmeting

Allereerst is het belangrijk om te berekenen wat de gewenste en mogelijke afmetingen zijn voor de betonnen bank(en). Je kunt dit het makkelijkste doen door naar de gewenste plek te gaan waar je de bank straks wilt plaatsen. Meet de afmetingen op en noteer deze. 

Tip: leg oude kranten op de grond

Een extra slimme mogelijkheid om de 'mogelijke' afmetingen te bepalen, is door gebruik te maken van simpele oude kranten. Leg deze op de grond waar jij de bank wilt laten plaatsen en controleer op deze manier ook of er nog genoeg doorloop mogelijkheid is. 

Denk na over kleuren en bewerkingen

Op het gebied van een betonnen bank in een specifieke kleur of met een bpeaalde bewerking is van alles mogelijk bij luc4me. Echter dien je zelf natuurlijk wel nagedacht te hebben over hoe jij dit voor ogen ziet.

Mogelijkheden van bewerkingen bij luc4me

Het is aan te raden om een kijkje te nemen bij de projecten van luc4me. Zo zie je wat eerdere klanten wensten en hoe dit heeft uitgepakt door voor luc4me te kiezen. In grote lijnen kun je keuzes maken uit de volgende bewerkingen:

  • Mozaïek bewerking 
  • Graffiti bewerking 
  • Verdiept logo in de rugleuning 

Regel direct het transport van de bank

Als je straks een goed idee hebt van de betonnen bank van je dromen, is het uiteindelijk nog belangrijk om na te denken over het transport. Een betonnen bank is ontzettend zwaar en dient op een vrachtwagen getakeld te worden, om deze op plaats van bestemming te brengen.

Bij luc4me denken we graag met je mee op het gebied van transport en bieden we de nodige mogelijkheden om je hierin compleet te ontzorgen.

Neem contact op voor het kopen van een betonnen bank

Interesse in de mogelijkheden voor het kopen van een betonnen bank van luc4me? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat we met je mee kunnen denken en jouw wensen kunnen realiseren.

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.