• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Heb je ook zo genoten van het prachtige weer in de afgelopen weken? Wat deze lente extra bijzonder maakt, is dat we voor het eerst in twee jaar ook zonder restricties kunnen genieten van het seizoen. Je merkt aan veel dingen dat we de schade aan het inhalen zijn met zijn allen. Gezellig drukke winkelstraten, evenementen en festivals, maar ook meer informele en zakelijke afspraken op locatie. Mooi dat het weer kan. 

Branding met beton 

Dat maakt het direct ook weer van belang voor ondernemers om jezelf goed te presenteren. Een online aanwezigheid is en blijft belangrijk, maar er gaat niets boven een tastbaar object of een echte ontmoeting. Beton is meestal niet het eerste waar mensen aan denken wanneer je het over marketing-uitingen hebt. Toch worden onze producten hier regelmatig voor ingezet. Met een verdiept logo in de bank zet je als organisatie letterlijk je stempel op een tastbaar object. 

Mooi en functioneel in de openbare ruimte

Soms creëren we een enkele bank met verdiept logo die geplaatst kan worden voor een vestiging. Maar ook een hele serie is uiteraard mogelijk. Een serie van meubels is bijvoorbeeld in te zetten bij wijze van locatiemarketing, bijvoorbeeld van een stadscentrum, evenementenlocatie of attractiepark. Beton is een flexibel materiaal en laat zich perfect aanpassen qua vorm, stijl en afwerkingen. Met een verdiept logo, door-en-doorgekleurd of afgewerkt met mozaïek of graffiti; de mogelijkheden zijn eindeloos. 

Duurzaam aanwezig 

Wat ik zelf het mooiste blijf vinden aan mijn werk, is dat je iets kunt creëren dat er niet alleen mooi uitziet, maar ook functioneel is. Zelfs zonder bijzondere afwerking is beton al mooi: het laat zich vormen naar iedere wens en heeft van nature een rustige en strakke uitstraling. Onderhoud is niet nodig: naar een betonnen object heb je geen omkijken. Behalve natuurlijk, om er jarenlang zorgeloos van te genieten. Bovendien wordt beton gemaakt met grondstoffen uit de regio, waardoor het ook met de CO2-footprint wel goed zit. 

Je hoort het: ik ben en blijf enthousiast over wat we maken. Daarom is het ook des te leuker om mensen weer op locatie te ontmoeten en te kunnen meedenken over een creatieve aanwezigheid in beton. Neem gerust contact op als je zelf een idee hebt wat je zou willen verwezenlijken. Een gesprek over de mogelijkheden is uiteraard altijd vrijblijvend. Wie weet komen we samen tot een stevig idee waar niemand omheen kan. 

 

WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.