• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Beleving en ontmoeting met betonnen meubels

Oriënteer je je als ondernemer, vestigingsmanager, verantwoordelijke bij een gemeente of als winkeliersvereniging op de herinrichting van je pand, terras of gezamenlijke buitenruimte? Onderscheidend betonnen meubilair zet jouw winkel, straat of gebied op de kaart!

Creëer een uitnodigende sfeer

Als ondernemer of andere belanghebbende in een straat, winkelgebied of winkelcentrum sta je voor een hoop uitdagingen. Als fysieke winkel(s) concurreer je steeds vaker met webshops. Bovendien zijn consumenten steeds kritischer op het gebied van prijs, maar vooral ook op het gebied van beleving. De fysieke winkel moet daadwerkelijk meerwaarde bieden in de vorm van ervaring en sfeer. Jouw winkelpand, vestiging of winkelgebied moet daarom een aantrekkelijke plek zijn met een eigen gezicht. Met stijlvol en uniek betonnen meubilair wordt jouw terras, buitenruimte of de gezamenlijke openbare ruimte omgevormd tot een sfeervolle en bruisende ontmoetingsplek, waar bezoekers graag verblijven.

Ontdek de mogelijkheden van betonnen meubilair

Beton is een uiterst duurzaam, robuust en weersbestendig materiaal. Tegelijkertijd biedt beton verrassend veel mogelijkheden voor een creatieve afwerking.

Betonnen sofa of stoel voorzien van mozaïek

Zo is het mogelijk om betonnen meubilair te voorzien van een mozaïek, naar eigen idee en ontwerp. Mozaïek maakt van betonnen meubels een uniek kunstwerk. Dit nodigt winkelend publiek en andere bezoekers uit om plaats te nemen en kan zelfs aanleiding zijn voor een fotomoment. De afwerking van onze mozaïekbanken wordt zeer zorgvuldig en gedetailleerd verzorgd door de mensen van Pantar, een organisatie die werk en begeleiding biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een maatschappelijk verantwoord product dus!  

Mozaïekworkshop met bezoekers

Liever zelf aan de slag? Laat bezoekers letterlijk hun steentje bijdragen door middel van een mozaïekworkshop. Daarmee betrek je buurtbewoners en bezoekers actief bij hun omgeving. Vooral kleinere betonnen elementen zoals een hart of een bloem lenen zich uitstekend voor deze activiteit.

Betonnen stoel of bank met graffitikunst

Naast mozaïek is het mogelijk om een betonnen meubel te laten voorzien van graffitikunst. Hiervoor werken we nauw samen met Koogerkunst, specialist op het gebied van graffiti-art in allerlei stijlen. In goed overleg komen we tot een uniek ontwerp dat perfect aansluit bij de sfeer en stijl van jouw/jullie winkelstraat of buitenruimte.   

Ook zo’n uniek en functioneel visitekaartje in je straat?  

Wil je ook zo’n blikvanger op eigen terrein of juist gezamenlijk in de openbare ruimte een ontmoetingsplek realiseren voor al je bezoekers? Bekijk het uitgebreide assortiment betonnen meubilair en elementen. Veel ondernemers én maatschappelijke organisaties gingen je al voor: bekijk onze projecten of onze blog voor een indruk van onze gerealiseerde meubels en andere objecten. Liever direct persoonlijk contact? We gaan graag met je om de tafel en denken concreet én constructief met je mee.

WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.