In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten van 18 juli tot met 19 augustus 2022 !
  • Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Beleving en ontmoeting met betonnen meubels

Oriënteer je je als ondernemer, vestigingsmanager, verantwoordelijke bij een gemeente of als winkeliersvereniging op de herinrichting van je pand, terras of gezamenlijke buitenruimte? Onderscheidend betonnen meubilair zet jouw winkel, straat of gebied op de kaart!

Creëer een uitnodigende sfeer

Als ondernemer of andere belanghebbende in een straat, winkelgebied of winkelcentrum sta je voor een hoop uitdagingen. Als fysieke winkel(s) concurreer je steeds vaker met webshops. Bovendien zijn consumenten steeds kritischer op het gebied van prijs, maar vooral ook op het gebied van beleving. De fysieke winkel moet daadwerkelijk meerwaarde bieden in de vorm van ervaring en sfeer. Jouw winkelpand, vestiging of winkelgebied moet daarom een aantrekkelijke plek zijn met een eigen gezicht. Met stijlvol en uniek betonnen meubilair wordt jouw terras, buitenruimte of de gezamenlijke openbare ruimte omgevormd tot een sfeervolle en bruisende ontmoetingsplek, waar bezoekers graag verblijven.

Ontdek de mogelijkheden van betonnen meubilair

Beton is een uiterst duurzaam, robuust en weersbestendig materiaal. Tegelijkertijd biedt beton verrassend veel mogelijkheden voor een creatieve afwerking.

Betonnen sofa of stoel voorzien van mozaïek

Zo is het mogelijk om betonnen meubilair te voorzien van een mozaïek, naar eigen idee en ontwerp. Mozaïek maakt van betonnen meubels een uniek kunstwerk. Dit nodigt winkelend publiek en andere bezoekers uit om plaats te nemen en kan zelfs aanleiding zijn voor een fotomoment. De afwerking van onze mozaïekbanken wordt zeer zorgvuldig en gedetailleerd verzorgd door de mensen van Pantar, een organisatie die werk en begeleiding biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Een maatschappelijk verantwoord product dus!  

Mozaïekworkshop met bezoekers

Liever zelf aan de slag? Laat bezoekers letterlijk hun steentje bijdragen door middel van een mozaïekworkshop. Daarmee betrek je buurtbewoners en bezoekers actief bij hun omgeving. Vooral kleinere betonnen elementen zoals een hart of een bloem lenen zich uitstekend voor deze activiteit.

Betonnen stoel of bank met graffitikunst

Naast mozaïek is het mogelijk om een betonnen meubel te laten voorzien van graffitikunst. Hiervoor werken we nauw samen met Koogerkunst, specialist op het gebied van graffiti-art in allerlei stijlen. In goed overleg komen we tot een uniek ontwerp dat perfect aansluit bij de sfeer en stijl van jouw/jullie winkelstraat of buitenruimte.   

Ook zo’n uniek en functioneel visitekaartje in je straat?  

Wil je ook zo’n blikvanger op eigen terrein of juist gezamenlijk in de openbare ruimte een ontmoetingsplek realiseren voor al je bezoekers? Bekijk het uitgebreide assortiment betonnen meubilair en elementen. Veel ondernemers én maatschappelijke organisaties gingen je al voor: bekijk onze projecten of onze blog voor een indruk van onze gerealiseerde meubels en andere objecten. Liever direct persoonlijk contact? We gaan graag met je om de tafel en denken concreet én constructief met je mee.

Lees verder

Transport: de onmisbare schakel

Transport: de onmisbare schakel

Ondernemen wordt vaak omschreven als ‘eigen baas’ zijn. Toch vind ik dat een eenzijdige manier van kijken. Voor alles wat je doet als ondernemer, heb je anderen nodig. Of het nu gaat om grondstoffen, afwerking of vervoer: je zit nooit alleen op je eigen eiland. Op een fijne manier werken is alleen mogelijk met de juiste contacten en betrouwbare partners. Voor het transport werk ik daarom ook met vaste transportbedrijven.

Lees meer » 5 juli 2022
Op een mozaïekbank zit je samen!

Op een mozaïekbank zit je samen!

De zomer is begonnen. We leven met zijn allen weer volop buiten en trekken er ook weer lekker op uit. Ook als ik vrij ben, houd ik mijn ogen natuurlijk open als ik een mooie plek bezoek. Of dat nu voor vakantie is of gewoon een dagje weg. Onwillekeurig vallen mij altijd de bankjes op, in alle soorten, maten en materialen. Of het nu gaat om hout, metaal of beton met mozaïek, klassiek, modern of uniek in zijn soort: alles neem ik in mij op als inspiratie.

Lees meer »10 juni 2022
Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Heb je ook zo genoten van het prachtige weer in de afgelopen weken? Wat deze lente extra bijzonder maakt, is dat we voor het eerst in twee jaar ook zonder restricties kunnen genieten van het seizoen. Je merkt aan veel dingen dat we de schade aan het inhalen zijn met zijn allen. Gezellig drukke winkelstraten, evenementen en festivals, maar ook meer informele en zakelijke afspraken op locatie. Mooi dat het weer kan.

Lees meer » 6 mei 2022
WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij