• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden
Blauw-witte bank Skye

Blauw-witte bank Skye

Zoek je een unieke eyecatcher voor je eigen buitenruimte? Of een blijvend aandenken of cadeau ter ere van een bijzondere gelegenheid? Deze bijzondere bank staat op een eigen plek te wachten waar hij volledig tot zijn recht kan komen: aan het water, als blikvanger in de openbare ruimte of gewoon in de tuin.

Het ronde, rustige model met leuningen aan beide zijden vormt de basis voor een opvallend en zeer gedetailleerd mozaïek. Het mozaïek is uitgevoerd in drie bijpassende kleuren: wit, blauw en parelmoergrijs. De bank, genoemd naar het Schotse eiland Skye, doet zijn naam eer aan: de kleuren van de zee en de lucht maken dat de bank er geen moment hetzelfde uitziet. Met name de parelmoerglans geeft een heel bijzondere uitstraling wanneer het (zon)licht op de bank valt: letterlijk een schitterend meubelstuk.

€ 4.400,- Excl. BTW & transportkosten
Informatie aanvragen
luc4me-april-2018-10
luc4me-april-2018-11
luc4me-april-2018-12-kopie
luc4me-april-2018-14
WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.