• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Vijf betonnen bloemen voor de tuinen van SpaWeesp

Onze betonnen bloemen staan op uiteenlopende plekken in Nederland te stralen. Voor ons is het iedere keer weer een feestje om onze bloemen op hun plek te zien. Pas geleden zijn er weer vijf van onze betonnen bloemen geplaatst in Weesp, bij het vernieuwde wellnessresort SpaWeesp.

luc4me-april-2018-27
luc4me-april-2018-28
betonnen-bloemen

Over SpaWeesp

SpaWeesp is een heerlijk wellnessresort in de buurt van de Vecht, vlakbij Amsterdam. Alles is er hier op gericht om gasten compleet tot rust te laten komen. Onlangs is SpaWeesp verregaand verbouwd en zijn de faciliteiten behoorlijk uitgebreid. Naast de diverse (nieuwe) sauna’s en baden zijn er binnen én buiten volop plekken gecreëerd om te ontspannen in een prettige sfeer met mediterrane accenten. 

Vernieuwde besloten tuinen

Uniek aan SpaWeesp zijn de sfeervolle, besloten tuinen. Onlangs is ook een deel van deze tuinen opnieuw aangelegd. Het resultaat is een rustige omgeving met veel groen, voorzien van mediterrane details. Het idee achter de inrichting van de tuin is dat alle zintuigen van de bezoeker worden geprikkeld, bijvoorbeeld met geurende planten. Op het grote terras kunnen bezoekers genieten van een hapje en een drankje. De ligweide biedt bij mooi weer alle gelegenheid om van de zon genieten.

 

Betonnen bloemen voor iedere buitenruimte

Onze betonnen bloemen zijn heel veelzijdig. Ze zijn te plaatsen als speels en robuust element op speelterreinen en parken, maar komen ook goed tot hun recht in een rustige omgeving, zoals bij SpaWeesp. De bloemen zijn zo ontworpen dat er na een regenbui geen water op blijft staan. Daardoor zijn ze, naast decoratief, ook goed als zitgelegenheid te gebruiken. Iedere bloem is geheel naar wens af te werken: kleurrijk en opvallend, of juist ingetogen. Je kunt ervoor kiezen om zelf aan de slag te gaan met mozaïek, of om dit te laten uitvoeren door een van onze mozaïekspecialisten.

Wil je meer weten over onze betonnen bloemen of andere elementen?

Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.