• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Op rozen zitten: unieke bank Rose als blikvanger in de tuin

Onze eigen liefde voor deze koningin onder de bloemen inspireerde ons bij het creëren van deze kleurrijke sofa. Het open, uitnodigende model is voorzien van een comfortabele rugleuning en een enkele armleuning. Met veel aandacht, zorg en bovenal geduld is deze betonnen, weersbestendige bank uitgevoerd in een prachtig rozenmozaïek. De bank staat nu als blikvanger in een particuliere tuin. 

Duurzaam en maatschappelijk verantwoord

Rose is even mooi als robuust: de bank kan buiten blijven en geeft 12 maanden per jaar kleur aan een tuin, patio of andere buitenruimte. Met veel aandacht werd deze bank voorzien van mozaïek door de mozaïekspecialisten van Pantar, een organisatie die zinvol werk biedt aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Naast mooi, uniek en sfeervol, is deze bank dus maatschappelijk verantwoord geproduceerd. Ook het gebruik van beton is duurzaam, omdat de grondstoffen gewoon uit de regio afkomstig zijn. Het ontwerp is natuurlijk van Kooger Kunst. 

 

 

Inspiratie uit de natuur, op maat gemaakt

Heb je interesse in een betonnen bank met bloemenmozaïek, van rozen of juist een ander bloemmotief, of juist een botanisch ontwerp met bladmotieven? Dankzij ons netwerk kunnen wij je helpen jouw droomobject te realiseren, van A tot Z. Wij wisselen graag vrijblijvend even van gedachten met je over de mogelijkheden, neem gerust contact op. 

 

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.