• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Kleurrijke gemozaïekte bank voor Kasteeltuin Wijchen

Onze betonnen banken met mozaïek vinden hun weg naar de mooiste plekken in Nederland. Binnenkort staat één van onze banken op een prachtige locatie, namelijk de Kasteeltuin in Wijchen. 

img-9121
dsc03875
dsc03876
dsc03874
img-9127
img-9113
img-9120
img-9118

Over de Kasteeltuin 

De Kasteeltuin omringt het schilderachtige Kasteel Wijchen, dat gelegen is in het midden van Wijchen en eigendom is van de gemeente. Het kasteel heeft een roerig en rijk verleden achter de rug en biedt nu plaats aan een museum. Ook is het mogelijk om te trouwen op deze mooie plek. De komende periode wordt de tuin om het kasteel opnieuw ingericht. De mozaïekbank is één van de nieuwe toevoegingen aan de tuin, en komt in de achtertuin van het kasteel te staan, met uitzicht op het water. Patricia van Wolferen, groenbeheerder van de gemeente Wijchen, vertelt: “We willen een bijzonder element in de Kasteeltuin plaatsen naast de andere elementen voor de nieuwe inrichting zoals kunstwerken, banken en plantenbakken.” 

Mozaïek verzorgd door Pantar

Er is, na het bekijken van meerdere ontwerpen, gekozen voor een kleurrijk ontwerp. Een dat op een bijzondere manier contrasteert, en toch ook weer aansluit bij de historische en groene omgeving. De bank is met veel gevoel voor detail, steentje voor steentje bekleed door de mensen van Pantar, die al veel van onze betonnen banken bewerkten. Het resultaat is een opvallende, vrolijke bank met alle kleuren van de regenboog.  

 

Onderdeel van meer vernieuwingen in de Kasteeltuin 

De komende maanden zullen er nog nieuwe slagbomen worden geplaatst bij de grote ingang aan de achterzijde en nieuwe poorten op de kleine bruggen, voorzien van de aanduiding “Kasteeltuin”. Ook komen er nog twee bronzen kunstwerken van vogels in het water te staan. 

Wij wensen alle inwoners van Wijchen, Druten en omstreken en alle bezoekers van de Kasteeltuin straks veel plezier toe van deze bijzondere bank en de nieuw ingerichte tuin.  

Interesse in een mozaïekbank? 

Zou één van onze bijzondere betonnen banken ook op zijn plek zijn bij jouw instelling, bedrijf, tuin of organisatie? De mogelijkheden van beton en mozaïek zijn eindeloos. Bovendien ben je verzekerd van een uniek object, dat verantwoord geproduceerd wordt. Ook een andere afwerking behoort tot de mogelijkheden. Bekijk de diverse modellen of neem direct vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

 

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.