• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Kleurrijke bank voor Het Oude Buurtje in Hoofddorp

Deze kleurrijke en gezellige bank is geplaatst ter ere van het 30-jarig bestaan van de buurtvereniging Het Oude Buurtje. De naam van de vereniging zegt het al: deze kleine wijk in het centrum is één van de oudere buurten in Hoofddorp. 

img-6240
img-6241
img-6242
img-6243

Het Oude Buurtje

Het Oude Buurtje is de actieve buurtvereniging in deze wijk. Door contact tussen de bewoners te bevorderen door middel van het organiseren van activiteiten, willen zij een bijdrage leveren aan het creëren en behouden van een fijne lokale samenleving. Ook heeft Het Oude Buurtje een belangrijke functie bij het informeren van bewoners over allerlei zaken die de buurt betreffen langs digitale weg. Zo onderhouden zij een eigen website en communiceren ze via diverse sociale media-kanalen. Het 30-jarig bestaan van de vereniging was de aanleiding voor de totstandkoming van deze ontmoetingsplek. 

De Verbinding 

De bank heeft, zoals bij een echt kunstwerk hoort, ook een titel gekregen, namelijk “De Verbinding”. Sprekende motieven en felle kleuren beelden het verhaal van de buurt uit en willen uitnodigen tot spontane ontmoetingen en contact in de openbare ruimte. Het ontwerp en de uitvoering was in handen van de Hoofddorpse kunstenaar Franz Bodner. Ook betrokkenen van de buurtvereniging droegen letterlijk hun steentje bij. 

 

 

De bank is geplaatst op een plek met een sociale functie, de nieuwe jeu-de-boulesbaan. De bank leent zich gelukkig ook uitstekend voor één-op-één contact in de gezonde buitenlucht. We wensen de mensen van Het Oude Buurtje nog vele jaren plezier en gezelligheid toe op deze plek.

Contact

 

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.