• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Een unieke betonnen bank voor Albert Heijn Klaver Kortwijk

Op onze website vind je uiteraard een aardige indruk van onze betonnen banken en andere elementen. Maar we kunnen ons ook voorstellen dat je een bank of fauteuil eerst zelf wilt ervaren. Daarom is het altijd mogelijk om een afspraak te maken en zelf ter plekke te komen kijken naar onze modellen in de fabriek. De mensen van Albert Heijn Klaver Kortwijk hadden er een flinke reis voor over en kwamen, helemaal uit Nieuw-Amsterdam, bij ons langs om een betonnen bank uit te zoeken voor hun Albert Heijn filiaal.

img-8123

Bank met verdiept en gekleurd Albert Heijn logo

Na het bekijken van de diverse mogelijkheden, kozen ze uiteindelijk voor ons betonnen sofa model: een antraciet grijze bank met één armleuning. In de rugleuning werd het Albert Heijn logo verdiept aangebracht en gekleurd. Om de bank nog persoonlijker te maken, werd de rest van de rugleuning afgewerkt met een prachtige groene “Klaver” als achtergrond. Voor de uitvoering van deze mooie opdracht werkten we samen met Koogerkunst.

Op zijn plek

Afgelopen week was het eindelijk zover: de bank is geleverd in Nieuw-Amsterdam. Het eindresultaat is een uitnodigende, onderhoudsvrije en duurzame bank, die naast een echte Albert Heijn look, ook een heel lokaal en eigen tintje heeft gekregen. De bank werd met veel enthousiasme ontvangen door de mensen van Albert Heijn Klaver Kortwijk uit Nieuw-Amsterdam. Wij wensen hen én hun klanten veel plezier en gezelligheid met deze nieuwe aanwinst toe.

 

Ook zo’n unieke betonnen bank met logo?

Zou zo’n betonnen bank of stoel ook geweldig bij jouw winkel of bedrijfspand staan? Een betonnen bank kan allerlei functies vervullen in en rondom een winkel. Denk bijvoorbeeld aan een ontmoetingsplek, een blikvanger of ter gelegenheid van een bijzonder jubileum. Met een bank voorzien van je logo, breng je je bedrijf op een verwelkomende manier onder de aandacht bij bezoekers, klanten en passanten. Het logo kan, zoals bij deze bank, verdiept in de rugleuning worden aangebracht en tevens worden ingekleurd. Ook kun je ervoor kiezen om de bank een aanvullende makeover te geven in kleur: door graffitikunst of zelfs in de vorm van een mozaïek.

Maatwerk is onze specialiteit: we denken graag met je mee. Neem gerust contact op om je eigen ideeën en de mogelijkheden te bespreken, of maak een afspraak om te komen kijken.

Meer informatie 

WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.