• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Wat maakt een plaats tot een fijne plek? Op reis en weer thuis!

Koh Chang

Koh Chang: thuis aan de andere kant van de wereld

Op afstand… zie je het nét allemaal wat scherper. Je hebt eindelijk tijd en ruimte om zaken die je normaal voor lief neemt, nog eens onder de loep te nemen. Of om gewoon te onthaasten en op een andere manier naar de dingen te kijken.

Deze zomer was ik weer in Koh Chang in Thailand, een vaste vakantiebestemming voor ons. Koh Chang is een iets kleiner eiland dan het bekendere Phuket. Het is vooral bekend om de indrukwekkende natuur en de relaxte atmosfeer. Wij zijn hier inmiddels zo vaak geweest dat het als een tweede thuis is gaan voelen voor ons gezin. Ik kwam hier voor het eerst in 2006, toen ik in verwachting was van onze zoon. Het voelde meteen heel prettig hier. Niet alleen het natuurschoon en de rust zorgden ervoor dat we direct op ons gemak waren. Alles klopte: het heerlijke eten, de aardige mensen en vooral het gevoel dat je hier helemaal jezelf kunt zijn. Onvergelijkbaar!

Eigenheid maakt een plaats tot een thuis

Deze vakantie zat ik te bedenken wat Koh Chang nou tot zo'n fijne plek maakt voor ons. Ik kwam tot de conclusie dat het niet om de losse elementen gaat, maar vooral om de unieke combinatie ervan. Die eigenheid doet ertoe, en doet iets met je. Een plek is meer dan een stip op een landkaart, maar heeft zijn eigen unieke karakter. Misschien is dat wel precies wat ik met de betonnen meubels van luc4me en andere objecten wil realiseren. Iedere plaats heeft een bepaalde eigenheid nodig, of het nu om een openbare ruimte gaat, een eigen tuin of een buitenruimte bij een bedrijf of instelling. Dan pas wordt een locatie een fijne plek, of zelfs een (tweede) thuis. Eigenheid brengt een locatie tot leven! 

 Ik kijk ernaar uit om weer aan de slag te gaan, met bevlogen mensen, mooie initiatieven en creatieve vondsten. En wens jullie allen, de relaties van luc4me, van harte hetzelfde toe. Op de hoogte blijven van al onze mooie projecten? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.