• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

NOT 2017: luc4me is er helemaal klaar voor!

Het begon allemaal met de inschrijving voor NOT, dé vakbeurs voor professionals  in verschillende onderwijsniveaus. Bij uitstek de plek voor luc4me, die onderwijs een belangrijk onderdeel vindt van de samenleving en maatschappelijke onderwerpen altijd een dikke plus geeft. Nadat we ingeschreven waren konden de voorbereidingen beginnen!

Eerst hebben we een gave winactie bedacht, want verrassend voor de dag komen is natuurlijk een randvoorwaarde die wij bij luc4me dagelijks hanteren. En is er iets gaver dan bezoekers zelf een bloem laten mozaïeken?  Ja, de bloem daadwerkelijk verloten onder de bezoekers van onze stand! Sterker nog de bloem wordt als de winnaar de bekend is direct ‘vers’ vervoerd naar de winnaar, want verse bloemen zijn natuurlijk het mooiste. Toen we hoogte kregen van de komst van de Koningin, die de beurs hoogstpersoonlijk opent, konden we het natuurlijk ook niet laten om hier een knipoog naar te maken. Een bloemetje voor de Koningin! Als Koningin Maxima langs onze stand komt, schenkt luc4me de bloem aan het Maxima Kinderziekenhuis!

Nadat we een goed beeld hadden van de winactie, ging het proces van het maken van de betonnen bloemen in werking. En dit is niet zomaar een proces, heb jij er wel eens bij stilgestaan hoe betonnen producten bij ons gerealiseerd worden? Lees onze vorige blog over het maken van betonnen meubels dan eens, een interessant proces met veel verschillende stappen! Terwijl de bloemen gemaakt werden, hebben we ons vervolgens ‘gestort’ op divers promotiemateriaal. Natuurlijk willen wij onze bezoekers iets meegeven voor thuis, zodat ze op een rustig moment meer te weten komen over luc4me en de kinderen naast mozaïeken, ook thuis met kleurpotloden gave luc4me producten kunnen versieren.

Tot slot zijn de bloemen door Rob van Trier geschilderd, zodat ze straks eenvoudig beplakt kunnen worden met gekleurde steentjes, die ook zorgvuldig geselecteerd zijn met oog voor detail! Achter het vervoer van de bloemen staat ook een vinkje: een transportbedrijf zorgt ervoor dat de bloemen straks netjes op hun plek staan!

Kortom, wij zijn er klaar voor! Zien we jou ook eventjes en laat jij je mozaïek skills zien bij onze stand? Schrijf je dan gratis in als bezoeker!

WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.