• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Nieuw bij luc4me: een unieke betonnen stoel

Betonnen stoel: type luc3

De betonnen stoel, type luc3, is een nieuw vast item in ons assortiment. Dit komt omdat zeventien van deze stoelen binnenkort te bewonderen zijn in Walibi. Dankzij deze fantastische order hebben we luc3 kunnen realiseren. Type luc3 sluit perfect aan bij type luc1 en type luc2. En net zoals type luc1 en luc2 kan ook de betonnen stoel voorzien worden van een prachtig kunstwerk van graffiti of een uniek ontwerp van mozaïek.

Kies voor een uniek betonnen bankstel, kies voor luc4me

Hoe leuk is het om je betonnen bank uit te breiden met een betonnen stoel. Best uniek toch om in het bezit te zijn van een uniek betonnen bankstel. Combineer onze betonnen banken met een betonnen stoel en wie weet komt er straks ook nog een mooie betonnen salontafel aan.

Luc4me staat inmiddels al enkele jaren bekend om haar prachtige, bijzondere en unieke banken. Een product dat door velen gewaardeerd wordt, omdat het een krachtig, eerlijk en duurzaam product is. De hoogste tijd dus voor iets nieuws. Wij presenteren met trots: de betonnen stoel.

Luc4me, niet voor niets verrassend in beton.

WhatsApp meVraag het mij

Te koop!

Dit kant-en-klare bankje geeft kleur aan elke buitenruimte en het mooie is… deze bloemen verwelken nooit! Dit bankje met uniek mozaïek, ontworpen door Tibor Kucuksen,  uitgevoerd door Pantar Amsterdam kan snel geleverd worden. Met dit bankje is jouw buitenruimte klaar voor de lente!

Neem gerust contact op bij interesse voor deze bank of om je eigen idee te bespreken.