• Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Binnenkort zijn we met luc4me te vinden op een beurs voor scholen!

Nog nooit eerder hebben wij op een beurs gestaan. Maar eens moet de eerste keer zijn! Binnenkort staan we namelijk meerdere dagen op de NOT! De NOT is een vakbeurs voor professionals in het KO, PO, VO en MBO. Bezoekers zullen niet zomaar voorbij onze stand lopen: bij ons kan er namelijk live gemozaiekt worden! 

Naast al ons beursmateriaal zullen we ook twee betonnen bloemen meenemen. Deze bloemen kunnen door bezoekers live gemozaiekt worden. En we zouden luc4me niet zijn, als we hier niet ook gelijk een ludieke actie aan koppelen. Bezoekers die langs onze stand komen maken namelijk kans op een vers gemozaiekte bloem! Ben jij straks de winnaar, dan zorgen wij ervoor dat deze naar jullie schoolplein wordt getransporteerd.

Benieuwd hoe de voorbereiding van een beursbezoek er voor ons uit ziet en meer lezen over onze aanwezigheid binnenkort? Hou dan onze blog in de gaten en like luc4me op Facebook! Met onze volgende blog nemen we jullie mee een kijkje achter de schermen, waar we onze zitmeubels maken...

WhatsApp meVraag het mij

TE KOOP!

Dit bloemenbankje geeft direct kleur aan de omgeving. Het design is ontworpen door Tibor Kucuksen; een talentvolle jonge kunstenaar waar wij sinds kort mee samenwerken. Dit bankje zonder leuningen is een praktische zitplek waar mensen kunnen rusten, genieten van het uitzicht of gewoon even zitten. Dit bankje verdient bijvoorbeeld een plek in een park, bij een bloemenhandel of veiling.

Neem contact met ons op voor meer informatie.