In verband met de zomervakantie zijn wij gesloten van 18 juli tot met 19 augustus 2022 !
  • Personaliseer banken
  • Op maat mogelijkheden
  • Persoonlijk advies
  • Transport mogelijkheden

Binnenkort zijn we met luc4me te vinden op een beurs voor scholen!

Nog nooit eerder hebben wij op een beurs gestaan. Maar eens moet de eerste keer zijn! Binnenkort staan we namelijk meerdere dagen op de NOT! De NOT is een vakbeurs voor professionals in het KO, PO, VO en MBO. Bezoekers zullen niet zomaar voorbij onze stand lopen: bij ons kan er namelijk live gemozaiekt worden! 

Naast al ons beursmateriaal zullen we ook twee betonnen bloemen meenemen. Deze bloemen kunnen door bezoekers live gemozaiekt worden. En we zouden luc4me niet zijn, als we hier niet ook gelijk een ludieke actie aan koppelen. Bezoekers die langs onze stand komen maken namelijk kans op een vers gemozaiekte bloem! Ben jij straks de winnaar, dan zorgen wij ervoor dat deze naar jullie schoolplein wordt getransporteerd.

Benieuwd hoe de voorbereiding van een beursbezoek er voor ons uit ziet en meer lezen over onze aanwezigheid binnenkort? Hou dan onze blog in de gaten en like luc4me op Facebook! Met onze volgende blog nemen we jullie mee een kijkje achter de schermen, waar we onze zitmeubels maken...

Lees verder

Transport: de onmisbare schakel

Transport: de onmisbare schakel

Ondernemen wordt vaak omschreven als ‘eigen baas’ zijn. Toch vind ik dat een eenzijdige manier van kijken. Voor alles wat je doet als ondernemer, heb je anderen nodig. Of het nu gaat om grondstoffen, afwerking of vervoer: je zit nooit alleen op je eigen eiland. Op een fijne manier werken is alleen mogelijk met de juiste contacten en betrouwbare partners. Voor het transport werk ik daarom ook met vaste transportbedrijven.

Lees meer » 5 juli 2022
Op een mozaïekbank zit je samen!

Op een mozaïekbank zit je samen!

De zomer is begonnen. We leven met zijn allen weer volop buiten en trekken er ook weer lekker op uit. Ook als ik vrij ben, houd ik mijn ogen natuurlijk open als ik een mooie plek bezoek. Of dat nu voor vakantie is of gewoon een dagje weg. Onwillekeurig vallen mij altijd de bankjes op, in alle soorten, maten en materialen. Of het nu gaat om hout, metaal of beton met mozaïek, klassiek, modern of uniek in zijn soort: alles neem ik in mij op als inspiratie.

Lees meer »10 juni 2022
Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Beton: een manier om jezelf letterlijk in de markt te zetten

Heb je ook zo genoten van het prachtige weer in de afgelopen weken? Wat deze lente extra bijzonder maakt, is dat we voor het eerst in twee jaar ook zonder restricties kunnen genieten van het seizoen. Je merkt aan veel dingen dat we de schade aan het inhalen zijn met zijn allen. Gezellig drukke winkelstraten, evenementen en festivals, maar ook meer informele en zakelijke afspraken op locatie. Mooi dat het weer kan.

Lees meer » 6 mei 2022
WebshopNaar webshopWhatsApp meVraag het mij